Qeveria në mbrojtje të ligjëshmërisë së Odës së Avokatëve t...

Qeveria në mbrojtje të ligjëshmërisë së Odës së Avokatëve t...

Me qellim të mbrojtjes së ligjshmërisë së punës së Odës së Avokatëve, Qeveria e Republikës së Kosovës me datë 19.04.2017 ka marrë vendim nr. 05/142, me të cilin ndalohe...

Prishtinë   |   24/04/2017  |  
Ministrja Hoxha: Mbështes pa rezervë punën e Agjencisë Kund...

Ministrja Hoxha: Mbështes pa rezervë punën e Agjencisë Kund...

Në takim me Drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsionit, Z. Shaip Havolli, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, është shprehur se përkrah pa rezervë Agjencinë dhe i ofro...

Prishtinë   |   20/04/2017  |