Arkivi i Lajmeve

Ministrja Hoxha e dedikuar të përkrahë Sistemin Gjyqësor, n...

Ministrja Hoxha e dedikuar të përkrahë Sistemin Gjyqësor, n...

Prishtinë   |   16/08/2016  |  

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ishte e ftuar në Tryezën mbi „Sistemin Gjyqësor dhe Ligjin e ri për Falimentim“ ...

Ministrja Hoxha vlerësoi lart ndihmën dhe bashkëpunimin e d...

Ministrja Hoxha vlerësoi lart ndihmën dhe bashkëpunimin e d...

Prishtinë   |   16/08/2016  |  

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, mori pjesë në Konferencën për Prezantimin e Projektit të binjakëzimit në kuadër ...

Bashkëpunimi në sferën e infrastrukturës ligjore, tejet i r...

Bashkëpunimi në sferën e infrastrukturës ligjore, tejet i r...

Prishtinë   |   16/08/2016  |  

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim Shefen e Zyrës së Këshillit të Evropës znj. Isabelle Servoz - Gal...

Shërbyesit civilë - shtylla kryesore e funksionimit dhe suk...

Shërbyesit civilë - shtylla kryesore e funksionimit dhe suk...

Prishtinë   |   11/08/2016  |  

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, vizitoi gjithë stafin civil në kuadër të Ministrisë së Drejtësisë. Në vizitën bë...

Ministrja Hoxha e përkushtuar në ofrimin e përkrahjes dhe n...

Ministrja Hoxha e përkushtuar në ofrimin e përkrahjes dhe n...

Prishtinë   |   09/08/2016  |  

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim Kryetaren e Bordit Ekzekutiv dhe Odës së Përmbaruesve Privat znj....

Ambasadori Italian i përkushtuar pёr tё vazhduar ndihmën e ...

Ambasadori Italian i përkushtuar pёr tё vazhduar ndihmën e ...

Prishtinë   |   08/08/2016  |  

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha priti në takim njoftues Ambasadorin e sapoemëruar të Italisë në Kosovë, z. Piero ...

Drejtorët e Projekteve nga misioni i USAID-it, të përkushtu...

Drejtorët e Projekteve nga misioni i USAID-it, të përkushtu...

Prishtinë   |   04/08/2016  |  

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim Drejtorët e Projekteve nga misioni i USAID-it në Kosovë. Delegaci...

Ministrja Hoxha ndau certifikatat për 14 kandidatë të cilët...

Ministrja Hoxha ndau certifikatat për 14 kandidatë të cilët...

Prishtinë   |   03/08/2016  |  

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ndau certifikatat pёr 14 kandidatët tё cilët e kanë kryer me sukses provimin...