Shpenzimet e Ministrisë së Drejtësisë

 

Ikona Emertimi Viti
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 11.08.2017 DERI ME 18.08.2017 18/08/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 04.08.2017 DERI ME 11.08.2017 11/08/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 28.07.2017 DERI ME 04.08.2017 04/08/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 21.07.2017 DERI ME 28.07.2017 28/07/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 14.07.2017 DERI ME 21.07.2017 21/07/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 07.07.2017 DERI ME 14.07.2017 14/07/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 30.06.2017 DERI ME 07.07.2017 07/07/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 16.06.2017 DERI ME 30.06.2017 03/07/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 09.06.2017 DERI ME 16.06.2017 16/06/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 02.06.2017 DERI ME 09.06.2017 12/06/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 26.05.2017 DERI ME 02.06.2017 02/06/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 19.05.2017 DERI ME 26.05.2017 26/05/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 12.05.2017 DERI ME 19.05.2017 19/05/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 05.05.2017 DERI ME 12.05.2017 12/05/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 28.04.2017 DERI ME 05.05.2017 05/05/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 21.04.2017 DERI ME 28.04.2017 28/04/2017

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next