Sulmohet brutalisht Ushtruesi i Detyrës së Drejtorit të Për...

Sulmohet brutalisht Ushtruesi i Detyrës së Drejtorit të Për...

Prishtinë   |   16/08/2017  |  

Sot, rreth orës 07:00 të mëngjesit duke dalë nga banesa e tij në Prishtinë, nga persona deri më tash të panjohur është ...

Reagim i Ministrisë së Drejtësisë rreth suspendimit të Avok...

Reagim i Ministrisë së Drejtësisë rreth suspendimit të Avok...

Prishtinë   |   15/08/2017  |  

Në disa portale dje, më 14.8.2017, u raportua se Ministrja Dhurata Hoxha, ka suspenduar avokatin shtetëror Shefqet Ha...

DEKLARATË E MINISTRISË SË DREJTËSISË NË LIDHJE ME PROCEDURË...

DEKLARATË E MINISTRISË SË DREJTËSISË NË LIDHJE ME PROCEDURË...

Prishtinë   |   27/07/2017  |  

Pas interesimit të mediave në lidhje me procesin e arbitrazhit rreth çështjes së Mabco Constructions SA, Ministria e Dr...

Ministrja Hoxha takoi dekanët Wing dhe Ross nga Iowa

Ministrja Hoxha takoi dekanët Wing dhe Ross nga Iowa

Prishtinë   |   19/07/2017  |  

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot, priti në takim dekanët e Universitetit të Iowa-s, ekspertë të së Drejtës dh...

Ministria e Drejtësisë dhe Ambasada e ShBA-së organizuan tr...

Ministria e Drejtësisë dhe Ambasada e ShBA-së organizuan tr...

Prishtinë   |   18/07/2017  |  

Në kuadër të aktiviteteve njoftuese për çështjen e kompensimit të viktimave të krimit, Ministria e Drejtësisë, në bashk...

Zëvendësministri Basha mori pjesë në Tryezën ndërkomunale p...

Zëvendësministri Basha mori pjesë në Tryezën ndërkomunale p...

Prishtinë   |   18/07/2017  |  

Sot, Zëvendësministri i Ministrisë së Drejtësisë, Munir Basha, mori pjesë në Tryezën e rrumbullakët ndërkomunale për pr...

Ministrja Hoxha  nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi  me Qe...

Ministrja Hoxha nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Qe...

Prishtinë   |   12/07/2017  |  

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka pritur në takim Drejtoreshën Ekzekutive të Qendrës Kosovare për Rehabili...

Ministrja Hoxha nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me Carita...

Ministrja Hoxha nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me Carita...

Prishtinë   |   10/07/2017  |  

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot, ka pritur në takim Drejtorin Gjeneral të Caritas Kosova, Don Viktor Sopi, ...