Ministri Tahiri: Projektligji i ri do të rris efikasitetin e prokurorëve në konfiskimin e pasurisë së përfituar me vepër penale

Ministri Tahiri: Projektligji i ri do të rris efikasitetin e prokurorëve në konfiskimin e pasurisë së përfituar me vepër penale

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, së bashku me Kryeprokurorin e Shtetit, Aleksandër Lumezi, kanë vizituar sot Prokurorinë Speciale, ku janë pritur në takim nga Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale, Reshat Millaku.

Në takim është diskutuar për legjislacionin e ri që do të ndihmojnë Prokurorinë Speciale në luftë më efikase kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, konkretisht për Projektligjin për konfiskimin e pasurisë së përfituar me vepër penale dhe ai për sinjalizuesit, të cilat tashmë jan...

Lajmet tjera

Ministri Tahiri: Ata që kanë neglizhuar detyrën për ofrimin e sigurisë së të nd...
Prishtinë 08.08.2018
  • Ministri Tahiri: Ata që kanë neglizhuar detyrën për ofrimin e sigurisë së të nd...
Ministri Tahiri: Projektligji i ri do të rris efikasitetin e prokurorëve në kon...
Prishtinë 24.07.2018
  • Ministri Tahiri: Projektligji i ri do të rris efikasitetin e prokurorëve në kon...
Ministri Tahiri: Raporti pozitiv nga KE është motivim për gjyqësor efikas, që p...
Prishtinë 19.07.2018
  • Ministri Tahiri: Raporti pozitiv nga KE është motivim për gjyqësor efikas, që p...
Sqarim nga Ministria e Drejtësisë
Prishtinë 11.07.2018
  • Sqarim nga Ministria e Drejtësisë

Foto Galeria

image

Video Galeria