Fadil Nura

DATËLINDJA:

 04. MARS, 1979, PRELLOC - SKENDERAJ

 

EDUKIMI:

VITI: 2001-2005

JURIST I DIPLOMUAR,

 UNIVERSITETI I PRISHTINËS - FAKULTETI JURIDIK

 

VITI: 2005-2008

MASTER I SHKENCAVE JURIDIKE, ADMINISTRATIV- KUSHTETUES

UNIVERSITETI I PRISHTINËS, FAKULETI JURIDIK, DEPARTAMENTI ADMINISTRATIV -KUSHTETUES

PERVOJA:

VITI: 2008-2010

DREJTOR I DEPARTAMENTIT TË ADMINISTRATËS DHE PERSONELIT

KOMUNA SKENDERAJ

VITI: 2010

DEREJTOR I DREJTORISË PËR GJEODEZI KADASTER DHE PRONË

KOMUNA SKENDERAJ

 

VITI: 2011-2014,

NENKRYETAR I KOMUNES

KOMUNA SKENDERAJ

 

VITI: 2014-2017

U.D. I KRYETARIT TE KOMUNES

KOMUNA SKENDERAJ

 

AKRIVITETI POLITIK:

              SEKRETAR I DEGËS SË PDK-SË NË SKENDERAJ DHE ANTAR I KSHILLIT DREJTUES

              NE QËNDER – PRISHTINE.

 

GJENDJA ( STATUSI) CIVIL:

             I MARTUAR DHE PRIND I DY FEMIJËVË, VLERONI DHE ALBA .  

 

  

 

Vegzat

stema