Ministri Tahiri: Nuk do të lejojmë që grupet kriminale të cenojnë rrugën tonë drejt Bashkimit Evropian


Prishtine, 18/10/2018 - Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka marrë pjesë në konferencën për media të organizuar nga Ambasada e Italisë në Kosovë dhe Misioni i OSBE-së, e mbajtur me rastin e trajnimit për agjencitë e zbatimit të ligjit mbi masat antikorrupsion.

stema