Ministri Tahiri takoi ambasadorin zviceran, Lebert

Ministri Tahiri takoi ambasadorin zviceran, Lebert

Prishtinë   |   14/11/2017  |  

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka takuar sot ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, z.Jean-Hubert Lebert, me të cilin...

Ministri Tahiri dhe Ministri Sefaj,  takuan Ministrin për E...

Ministri Tahiri dhe Ministri Sefaj,  takuan Ministrin për E...

Prishtinë   |   08/11/2017  |  

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri së bashku me Ministrin e Punëve të Brendshme, z. Flamur Sefaj, pritën në takim...

Ministri Tahiri takoi ambasadorin e OSBE-së në Kosovë, z. B...

Ministri Tahiri takoi ambasadorin e OSBE-së në Kosovë, z. B...

Prishtinë   |   06/11/2017  |  

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, priti në takim Ambasadorin e OSBE-së në Kosovë, z. Jan Braathu, me të cilin d...

Ministri Tahiri prezantoi Planin Zhvillimor Strategjik të M...

Ministri Tahiri prezantoi Planin Zhvillimor Strategjik të M...

Prishtinë   |   04/11/2017  |  

Ministri i Drejtësisë, z. Ablard Tahiri, ka mbajtur një konferencë për media, në të cilën ka prezantuar Planin Zhvillim...

Ministri Tahiri vizitoi Gjykatën Themelore të Prishtinës

Ministri Tahiri vizitoi Gjykatën Themelore të Prishtinës

Prishtinë   |   03/11/2017  |  

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, bashkë me Kryesuesin e Këshillit Gjyqësor z. Nehat Idrizi dhe Kryesuesin e Kë...

Ministri Tahiri priti Drejtorin e Fondit për të Drejtën Hum...

Ministri Tahiri priti Drejtorin e Fondit për të Drejtën Hum...

  |   01/11/2017  |  

Ministri i Drejtësisë i Republikës së Kosovës, Abelard Tahiri, ka pritur sot në takim Drejtorin e Fondit për të Drejtën...

Ministri Tahiri zhvilloi takime bilaterale  me homologët ng...

Ministri Tahiri zhvilloi takime bilaterale  me homologët ng...

Prishtinë   |   27/10/2017  |  

Në kuadër të pjesëmarrjes në forumin e BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor, Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri...

Ministri Tahiri pjesë e forumit BE-Ballkani Perëndimor për ...

Ministri Tahiri pjesë e forumit BE-Ballkani Perëndimor për ...

Prishtinë   |   26/10/2017  |  

Ministri i Drejtësisë z. Abelard Tahiri, po merr pjesë në Forumin për Çështjet e Drejtësisë dhe Punëve të Brendshme në ...