Shpallje & Publikime

27/07/2020

01-590 Vendim KM-74-2020 Trim Musliu emerohet Keshilltar i jashtem politik i Ministrit te Drejtesise

27/07/2020

01-588 Vendim KM-72-2020 Emrush Kastrati emerohet Keshilltar i jashtem politik i Ministrit te Drejtesise

27/07/2020

01-587 Vendim KM-71-2020 Jeton Maqedonci emerohet Keshilltar i jashtem politik i Ministrit te Drejtesise

27/07/2020

01-586 Vendim KM-70-2020 Kushtrim Loshaj emerohet keshilltar i jashtem politik i Ministrit te Drejtesise

08/07/2020

01-529-2 Vendim per caktimin e Koordinatorit Nacional Kunder Dhunes ne Familje

08/07/2020

01-511 Vendim KM-64-2020 Rineta Obertinca emerohet Keshilltare Politike e Ministrit te Drejtesise

08/07/2020

01-510 Vendim KM-69-2020 Liridon Hereqi emerohet Keshilltar Politik i Ministrit te Drejtesise

08/07/2020

01-503 Vendim Xhavid Loshaj emerohet Keshilltar politik i Ministrit te Drejtesise

07/07/2020

02-531 KD per proceduren disiplinore per gjyqetare dhe prokurore

07/07/2020

01-532 Qarkore lidhur me menaxhimin e situates epidemiologjike

07/07/2020

Shpallje e Konkursit Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta

18/06/2020

Vendim KM - Florian Dushi emërohet Zevendesminister ne Ministrine e Drejtesise - 17 06 2020

12/06/2020

01-466 Vendim KM-466-56 Shaban Brahimaj emerohet Vozites i Ministrit te Drejtesise

12/06/2020

01-465 Vendim KM-55-2020 Sokol Myrtaj emrohet Asistent Adinistrativ i Ministrit te Drejtesise

12/06/2020

01-464 Vendim KM-54-2020 Blerta Berisha emerohet Asistente Ekzekutive e Ministrit te Drejtesise

12/06/2020

01-461 Vendim KM-53-2020 Naim Ramizi emerohet Keshilltar politik i Ministrit te Drejtesise

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Next 

Vegzat

stema