Njoftim nga Ministria e Drejtësisë
 • Njoftim nga Ministria e Drejtësisë

Ministri i Drejtësisë së Republikës së Kosovës, z. Abelard Tahiri, nesër me datë 18 Tetor 2017, do të vizitojë Komunën ...

Ministri Tahiri takoi ambasadorin e Gjermanisë, z. Held
 • Ministri Tahiri takoi ambasadorin e Gjermanisë, z. Held

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, priti në takim ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë, z. Christian Heldt, me të ...

Ministri Tahiri: Kodi Civil, pas Kushtetutës, projekti më i...
 • Ministri Tahiri: Kodi Civil, pas Kushtetutës, projekti më i...

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri sot ka marrë pjesë në tryezën me temën “Drejt një Kodi Civil Modern në Republikë...

Tahiri takoi ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, z. Kapitanov...
 • Tahiri takoi ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, z. Kapitanov...

Sot, Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri ka pritur në takim ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, zj. Marija Kapitan...

Ministri Tahiri takoi ambasadorin e  Francës në Kosovë, z C...
 • Ministri Tahiri takoi ambasadorin e  Francës në Kosovë, z C...

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, sot  ka takuar ambasadorin e Francës në Kosovë, z. Didier Chabert, me të cili...

Ministri Tahiri takoi përfaqësuesin e Ministrisë së Punëve ...
 • Ministri Tahiri takoi përfaqësuesin e Ministrisë së Punëve ...

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, ka pritur në takim përfaqësuesin e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Mbret...

Ministri Tahiri takoi Menaxheren e Programit të ICITAP-it p...
 • Ministri Tahiri takoi Menaxheren e Programit të ICITAP-it p...

Sot, Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, ka takuar Menaxheren e Programit të ICITAP-it për Kosovë, zj Kimberly Ri...

Ministri Tahiri ka pritur në takim Prokurorin e Përgjithshë...
 • Ministri Tahiri ka pritur në takim Prokurorin e Përgjithshë...

Sot, Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, së bashku me Kryeprokurorin e Shtetit, z. Aleksandër Lumezi, kanë pritur...

Komunikatë
 • Komunikatë

Ministria e Drejtësisë, përmes kësaj komunikate njofton qytetarët se, duke u bazuar në mandatin ligjor të saj, ka ndërm...

Ministri Tahiri  takoi Kryetaren e Odës së Noterisë së Repu...
 • Ministri Tahiri  takoi Kryetaren e Odës së Noterisë së Repu...

Sot, Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri priti në takim Kryetaren e Odës së Noterisë së Republikës Kosovës, znj. A...

Ministri Abelard Tahiri priti në takim ambasadorin e Hungar...
 • Ministri Abelard Tahiri priti në takim ambasadorin e Hungar...

Sot, Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri takoi ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, Laszlo Markusz, me të cilin disk...

Ministri Tahiri takoi ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjis...
 • Ministri Tahiri takoi ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjis...

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, sot  ka pritur në takim ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjisë, Per Strand Sj...

U mbajt takimi i radhës i Bordit të Përbashkët Bashkërendue...
 • U mbajt takimi i radhës i Bordit të Përbashkët Bashkërendue...

Është mbajtur sot takimi i radhës i Bordit Bashkërendues për Sundimin e  Ligjit i organizuar për herë të parë nga Këshi...

Ministri Tahiri priti në takim Kryeprokurorin e Shtetit, z....
 • Ministri Tahiri priti në takim Kryeprokurorin e Shtetit, z....

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, sot  ka pritur në takim, Kryeprokurorin e Shtetit, z. Aleksandër Lumezi, të c...

Tahiri takoi ambasadorin austriak në Kosovë, z Pfandler
 • Tahiri takoi ambasadorin austriak në Kosovë, z Pfandler

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, sot  ka pritur në takim Ambasadorin e Austrisë në Kosovë, z. Gernot Pfandler,...

Vazhdon punimet e radhës  Grupi Punues për rishikimin e Leg...
 • Vazhdon punimet e radhës  Grupi Punues për rishikimin e Leg...

Sot, Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, mori  pjesë në  punëtorinë e radhës të Grupit Punues për rishikimin e Drejt...

Ministri Tahiri takoi Drejtorin e misionit të USAID-it në K...
 • Ministri Tahiri takoi Drejtorin e misionit të USAID-it në K...

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, sot  ka pritur nё takim Drejtorin e misionit të USAID-it në Kosovë, James Hop...

Përfundon punën punëtoria dyditore me temën: “Menaxhimi Pas...
 • Përfundon punën punëtoria dyditore me temën: “Menaxhimi Pas...

Garantimi që kriminelët janë të privuar nga mundësia që të gëzojnë pasurinë e përfituar në mënyrë të jashtëligjshme ësh...

Ministri Tahiri: Do ta rrisim buxhetin për KGJK-në
 • Ministri Tahiri: Do ta rrisim buxhetin për KGJK-në

Sot, Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, u takua me Kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Nehat Idri...

Ministri Tahiri takoi Shefin e  Misionit të Komunitetit Ndë...
 • Ministri Tahiri takoi Shefin e  Misionit të Komunitetit Ndë...

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri,  ka pritur nё takim Shefin e Misionit të Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të ...

Ministri Tahiri priti në takim përfaqësuesit e Korporatës s...
 • Ministri Tahiri priti në takim përfaqësuesit e Korporatës s...

Sot Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri priti në takim përfaqësuesit e Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit, të udhë...

Ministri Tahiri priti në takim kryetarin e Odës së Avokatëv...
 • Ministri Tahiri priti në takim kryetarin e Odës së Avokatëv...

Sot Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri priti në takim kryetarin e Odës së Avokatëve, z. Osman Havolli. Gjatë këtij t...

Ministri Tahiri priti në takim përfaqësuesin e UNDP-së për ...
 • Ministri Tahiri priti në takim përfaqësuesin e UNDP-së për ...

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, sot ka pritur nё takim përfaqësuesin e UNDP-së për Kosovë, z. Andrew Russell....

Ministri Tahiri priti në takim Ambasadorin e Mbretërisë së ...
 • Ministri Tahiri priti në takim Ambasadorin e Mbretërisë së ...

Sot, Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, ka pritur nё takim Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, z. Ru...

Ministri Tahiri priti në takim Ambasadoren e Turqisë në Kos...
 • Ministri Tahiri priti në takim Ambasadoren e Turqisë në Kos...

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, sot ka pritur në takim njohës Ambasadoren e Turqisë në Kosovë zj.  Kivilcim K...

Filloi punën punëtoria dyditore me temën: “Menaxhimi Pasuri...
 • Filloi punën punëtoria dyditore me temën: “Menaxhimi Pasuri...

Sot filloi punën punëtoria dyditore e takimit të dytë e rrjetit BARIN, e  organizuar nga TAIEX dhe Agjencia për Adminis...

Inaugurohet Qendra Edukuese - Korrektuese për të Mitur
 • Inaugurohet Qendra Edukuese - Korrektuese për të Mitur

Sot Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, mori pjesë në inaugurimin e Qendrës Edukuese-Korrektuese për të mitur në ...

Promovohet monografia “Masakra e Reçakut – Krim kundër Njer...
 • Promovohet monografia “Masakra e Reçakut – Krim kundër Njer...

Sot në ambientet e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës u bë promovimi i monografisë “Masakra e Reçaukt – krim kundër njerë...

Ministri Tahiri priti në takim shefen e Misionit të Bashkim...
 • Ministri Tahiri priti në takim shefen e Misionit të Bashkim...

Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, ka pritur në takim njoftues shefen e Misionit të Bashkimit Evropian për Sundi...

Ministri Tahiri takoi shefen e Zyrës së Bashkimit Evropian,...
 • Ministri Tahiri takoi shefen e Zyrës së Bashkimit Evropian,...

Sot, Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, u takua me shefen e Zyrës së Bashkimit Evropian, njëherësh përfaqësuese...

Ministri Tahiri priti në takim ambasadorin e SHBA-së, Greg ...
 • Ministri Tahiri priti në takim ambasadorin e SHBA-së, Greg ...

Sot, Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri, ka pritur në takim njoftues ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Ameri...

Dhurata Hoxha ia dorëzon detyrën ministrit të ri, Abelard T...
 • Dhurata Hoxha ia dorëzon detyrën ministrit të ri, Abelard T...

Sot, Ministrja e deritanishme e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, i dorëzoi detyrën Ministrit të ri, z. Abelard Tahirit, të ci...

Ministrja Hoxha kujton 11 Shtatorin: Si gjithherë shprehim ...
 • Ministrja Hoxha kujton 11 Shtatorin: Si gjithherë shprehim ...

Ministrja në detyrë e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka rikujtuar 11 Shtatorin, ditën e sulmit të tmerrshëm “djepit të demo...

MD drejt përfundimit të hartimin të Planit Strategjik për ...
 • MD drejt përfundimit të hartimin të Planit Strategjik për ...

Sot, Zëvendësministri i Ministrisë së Drejtësisë, Munir Basha së bashku me ekspertin e lartë të  ICITAP-it, z. Mike Pan...

Ministrja Hoxha: Kryesit e krimeve të luftës ndaj shtetasve...
 • Ministrja Hoxha: Kryesit e krimeve të luftës ndaj shtetasve...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot, ka pritur në takim këshilltarin e lartë të Zyrës Global Criminal Justice me...

Sulmohet brutalisht Ushtruesi i Detyrës së Drejtorit të Për...
 • Sulmohet brutalisht Ushtruesi i Detyrës së Drejtorit të Për...

Sot, rreth orës 07:00 të mëngjesit duke dalë nga banesa e tij në Prishtinë, nga persona deri më tash të panjohur është ...

Reagim i Ministrisë së Drejtësisë rreth suspendimit të Avok...
 • Reagim i Ministrisë së Drejtësisë rreth suspendimit të Avok...

Në disa portale dje, më 14.8.2017, u raportua se Ministrja Dhurata Hoxha, ka suspenduar avokatin shtetëror Shefqet Ha...

DEKLARATË E MINISTRISË SË DREJTËSISË NË LIDHJE ME PROCEDURË...
 • DEKLARATË E MINISTRISË SË DREJTËSISË NË LIDHJE ME PROCEDURË...

Pas interesimit të mediave në lidhje me procesin e arbitrazhit rreth çështjes së Mabco Constructions SA, Ministria e Dr...

Ministrja Hoxha takoi dekanët Wing dhe Ross nga Iowa
 • Ministrja Hoxha takoi dekanët Wing dhe Ross nga Iowa

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot, priti në takim dekanët e Universitetit të Iowa-s, ekspertë të së Drejtës dh...

Ministria e Drejtësisë dhe Ambasada e ShBA-së organizuan tr...
 • Ministria e Drejtësisë dhe Ambasada e ShBA-së organizuan tr...

Në kuadër të aktiviteteve njoftuese për çështjen e kompensimit të viktimave të krimit, Ministria e Drejtësisë, në bashk...

Zëvendësministri Basha mori pjesë në Tryezën ndërkomunale p...
 • Zëvendësministri Basha mori pjesë në Tryezën ndërkomunale p...

Sot, Zëvendësministri i Ministrisë së Drejtësisë, Munir Basha, mori pjesë në Tryezën e rrumbullakët ndërkomunale për pr...

Ministrja Hoxha nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Qe...
 • Ministrja Hoxha nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Qe...

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka pritur në takim Drejtoreshën Ekzekutive të Qendrës Kosovare për Rehabili...

Ministrja Hoxha nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me Carita...
 • Ministrja Hoxha nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me Carita...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot, ka pritur në takim Drejtorin Gjeneral të Caritas Kosova, Don Viktor Sopi, ...

Filloi punëtoria dyditore e Grupit Punues për rishikimin e ...
 • Filloi punëtoria dyditore e Grupit Punues për rishikimin e ...

Sot, filloi punën punëtoria dyditore e Grupit Punues për rishikimin e Drejtësisë Penale (Kodit Penal dhe Kodit të Proc...

Ministria e Drejtësisë e përkushtuar për transparencë, kërk...
 • Ministria e Drejtësisë e përkushtuar për transparencë, kërk...

Njoftojmë opinionin se Ministria e Drejtësisë, ka kërkuar nga Ministria e Administratës Publike shpalljen e konkursit...

Ministrja Hoxha priti kuvendarët e Bavarisë
 • Ministrja Hoxha priti kuvendarët e Bavarisë

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot, ka pritur në takim një delegacion të Parlamentit të Bavarisë, të cilëv...

Ministria e Drejtësisë ua kthen paratë të burgosurve
 • Ministria e Drejtësisë ua kthen paratë të burgosurve

Në një artikull të botuar në ueb faqen “kallxo.com”, me titull: Ministria e Drejtësisë Nuk u Kthen Paratë të Burgosurve...

Mbahet takimin i parë i nëngrupit tematik për pjesën e përg...
 • Mbahet takimin i parë i nëngrupit tematik për pjesën e përg...

Sot është mbajtur takimi i parë i nëngrupit punues për pjesën e përgjithshme dhe të Drejtën e Detyrimeve, ku të prani...

Ministrja Hoxha, takoi delegacionin e Këshillit të Lartë të...
 • Ministrja Hoxha, takoi delegacionin e Këshillit të Lartë të...

Ministrja Hoxha fillimisht i uroi mirëseardhje delegacionit, dhe i njoftoi me aktivitetet e Ministrisë së Drejtësisë ...

Zëvendësministri Dushi takoi përfaqësueset e Organizatës “T...
 • Zëvendësministri Dushi takoi përfaqësueset e Organizatës “T...

Deputy Minister Dushi meets the representatives of the organization “The Cries of the Mothers”

Zëvendësministri Basha: Krimet serbe në Kosovë të ndriçohen...
 • Zëvendësministri Basha: Krimet serbe në Kosovë të ndriçohen...

Zëvendësministri i Ministrisë së Drejtësisë, Munir Basha, mori pjesë në promovimin e tri veprave të Institutit për Hulu...

Ministrja Hoxha: Shërbimi Noterial është kontribuues i madh...
 • Ministrja Hoxha: Shërbimi Noterial është kontribuues i madh...

Sot,  Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, në pesë vjetorin e Shërbimit Noterial në Kosovë, mori pjesë dhe mbajti fja...

Ministrja Hoxha: Profesioni i ndërmjetësimit tani e tutje s...
 • Ministrja Hoxha: Profesioni i ndërmjetësimit tani e tutje s...

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, në një ceremoni solemne, ka dhënë certifikatat e ndërmjetësimit për 19 ndër...

Ministrja Hoxha: Noteria i kontribuon përmirësimit të jetës...
 • Ministrja Hoxha: Noteria i kontribuon përmirësimit të jetës...

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim, Presidentin e Unionit Ndërkombëtar të Noterisë, Marqueno Jo...

Ministrja Hoxha: Hartimi i Kodit Civil të Kosovës në përput...
 • Ministrja Hoxha: Hartimi i Kodit Civil të Kosovës në përput...

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, në konferencën për media, së bashku me prof. Iset Morinën, prezantoi fill...

Ministrja Hoxha: Drejtësi për viktimat e krimit
 • Ministrja Hoxha: Drejtësi për viktimat e krimit

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, mori pjesë në “Lansimin e Programit për Kompensimin e Viktimave të Krimit”,...

Ministrja Hoxha: Sa më parë të kompensohen viktimat e krimi...
 • Ministrja Hoxha: Sa më parë të kompensohen viktimat e krimi...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka mbajtur takim njohës me Komisionin për Kompensimin e viktimave.

Zëvendësministri Basha: Të përkushtuar për zero tolerancë n...
 • Zëvendësministri Basha: Të përkushtuar për zero tolerancë n...

Zëvendësministri i Ministrisë së Drejtësisë, Munir Basha, mori pjesë në takimin e parë të programit UN Women dhe BE, ...

Ministrja Hoxha: Të rritet rroli i grave në drejtësi
 • Ministrja Hoxha: Të rritet rroli i grave në drejtësi

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, mori pjesë në Konferencën rajonale të grave gjyqtare dhe prokurore, ku me kët...

Ministrja Hoxha: Vlerësim për asistencën ndërkombëtare në d...
 • Ministrja Hoxha: Vlerësim për asistencën ndërkombëtare në d...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot, ka marrë pjesë në Konferencën me temën “Rritja e cilësisë dhe efekteve ...

Zyra e BE-së, EULEX-it dhe KPK mbështesin Projektligjin e M...
 • Zyra e BE-së, EULEX-it dhe KPK mbështesin Projektligjin e M...

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, drejtoi takimin e radhës të Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimi...

Ministria e Drejtësisë e përkushtuar për transparencë dhe f...
 • Ministria e Drejtësisë e përkushtuar për transparencë dhe f...

Sot, në Ministrinë e Drejtësisë, në prani të mediave, Z. Robert Muharremi, këshilltar, ka paraqitur dhe shpjeguar Pro...

Zëvendësministri Munir Basha: Luftimi i korrupsionit dhe kr...
 • Zëvendësministri Munir Basha: Luftimi i korrupsionit dhe kr...

Zëvendësministri i Ministrisë së Drejtësisë, Munir Basha, mori pjesë në prezantimin e projektit të Bashkimit Evropian...

Ministrja Hoxha merr mbështetjen e plotë të shtetit të Iowa...
 • Ministrja Hoxha merr mbështetjen e plotë të shtetit të Iowa...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, gjatë vizitës në ShBA, ka takuar Z. Michael Ross, zëvendëssekretarin e shtetit...

Ministrja Dhurata Hoxha, merr titullin “Doktor Nderi” në SH...
 • Ministrja Dhurata Hoxha, merr titullin “Doktor Nderi” në SH...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, u nderua me titullin “Doktor Nderi-Honorary doctorate”, në Universitetin Grace...

Reagim i Ministrisë së Drejtësisë lidhur me dy nenet e prop...
 • Reagim i Ministrisë së Drejtësisë lidhur me dy nenet e prop...

Duke marrë parasysh shqetësimet e ngritura nga shoqëria civile, Ministria e Drejtësisë njofton opinionin publik se me e...

USAID-i rikonfirmon mbështetjen për Ministrinë e Drejtësisë
 • USAID-i rikonfirmon mbështetjen për Ministrinë e Drejtësisë

Ministrja Hoxha po vazhdon vizitën zyrtare në ShBA, me ç'rast takoi zyrtarë të lartë të Agjencisë së Shteteve të Bashk...

Ftesë Publike
 • Ftesë Publike

Duke marrë parasysh një sërë deklaratash publike lidhur me propozimet fillestare për “fyerjen e organeve kushtetuese dh...

Hoyt Yee përgëzon Ministren Hoxha për punën e shkëlqyeshme
 • Hoyt Yee përgëzon Ministren Hoxha për punën e shkëlqyeshme

Gjatë qëndrimit për vizitë zyrtare në SHBA, Ministrja Hoxha takoi Zëvendësndihmës Sekretarin e Shtetit për Evropë d...

Sqarim i Ministrisë së Drejtësisë lidhur me procesin e rish...
 • Sqarim i Ministrisë së Drejtësisë lidhur me procesin e rish...

Ministria e Drejtësisë thellësisht e përkushtuar të hartoj Kodin Penal dhe Kodin e Procedurës Penale sipas modeleve të ...

Qeveria në mbrojtje të ligjëshmërisë së Odës së Avokatëve t...
 • Qeveria në mbrojtje të ligjëshmërisë së Odës së Avokatëve t...

Me qellim të mbrojtjes së ligjshmërisë së punës së Odës së Avokatëve, Qeveria e Republikës së Kosovës me datë 19.04.201...

Ministrja Hoxha: Mbështes pa rezervë punën e Agjencisë Kund...
 • Ministrja Hoxha: Mbështes pa rezervë punën e Agjencisë Kund...

Në takim me Drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsionit, Z. Shaip Havolli, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, është s...

Ministrja Hoxha: Rishikimi funksional është shtytje për tra...
 • Ministrja Hoxha: Rishikimi funksional është shtytje për tra...

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, drejtoi takimin fillestar për Rishikimin Funksional të Sektorit të Sundim...

Ministrja Hoxha: Zero tolerancë ndaj dhunës në familje
 • Ministrja Hoxha: Zero tolerancë ndaj dhunës në familje

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, mori pjesë në lansimin e Strategjisë Kombëtare për mbrojtje nga dhuna në famil...

Ministrja Hoxha: Miratimi i Projektligjit për Procedurën Pë...
 • Ministrja Hoxha: Miratimi i Projektligjit për Procedurën Pë...

Ministrja Hoxha e vlerësoi si shumë të rëndësishëm miratimin e Projektligjit për Procedurën përmbarimore. “Në kuadër t...

Aprovohet projektligji për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale...
 • Aprovohet projektligji për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale...

Ministrja Hoxha e vlerësoi si shumë pozitive ndryshimin e nenit 94 të Ligjit të deritashëm për Ekzekutimin e Sanksion...

Ministria e Drejtësisë nuk do të ketë asnjë kompetencë për ...
 • Ministria e Drejtësisë nuk do të ketë asnjë kompetencë për ...

Në materialin e publikuar në portalin Koha.net, të datës 17 prill 2017, me titull “Synohet që masat disiplinore ndaj gj...

Ministrja Hoxha: S’ka sundim të ligjit pa respektim të të d...
 • Ministrja Hoxha: S’ka sundim të ligjit pa respektim të të d...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha sot ka vizituar Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, ku u prit nga Rektori ...

Ministrja Hoxha mbetet e përkushtuar për t’i ofruar përkrah...
 • Ministrja Hoxha mbetet e përkushtuar për t’i ofruar përkrah...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha gjatë qëndrimit të saj në qytetin e Mitrovicës, sot ka vizituar dy kompani të cil...

Në shënimin e 9-vjetorit të Kushtetutës, Ministrja Hoxha: K...
 • Në shënimin e 9-vjetorit të Kushtetutës, Ministrja Hoxha: K...

Nën përkujdesjen e Ministres së Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot është organizuar ceremonia e shënimit të nëntë vjetorit ...

Ministrja Hoxha: Po përmbushim obligimet e MSA-së për sundi...
 • Ministrja Hoxha: Po përmbushim obligimet e MSA-së për sundi...

Në komisionin Parlamentar për Stabilizim-Asociim, Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha, sot, raportoi para këtij komisi...

Ministria e Drejtësisë kërkon të mos ketë keqinformim nga m...
 • Ministria e Drejtësisë kërkon të mos ketë keqinformim nga m...

Ministria e Drejtësisë kërkon të mos ketë keqinformim nga mediat dhe reagon ndaj artikullit të botuar në disa portale, ...

Ministrja Hoxha: Para Ligjit të gjithë të jenë të barabartë...
 • Ministrja Hoxha: Para Ligjit të gjithë të jenë të barabartë...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka vizituar Universitetin e Gjakovës “Fehmi Agani”, ku u prit nga Rektori, d...

Ministrja Hoxha: Le të mos fshihemi pas të pamundshmes por ...
 • Ministrja Hoxha: Le të mos fshihemi pas të pamundshmes por ...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, mori pjesë në tryezën e organizuar kundër korrupsionit, me titull: Luftimi i ko...

Munir Basha mori detyrën e zëvendësministrit të Drejtësisë
 • Munir Basha mori detyrën e zëvendësministrit të Drejtësisë

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka pritur në takim, zëvendësministrin e sapo emëruar të Drejtësisë, Z. Munir Ba...

Ministrja Hoxha: E dhimbshme që edhe 18 vite pas luftës, nu...
 • Ministrja Hoxha: E dhimbshme që edhe 18 vite pas luftës, nu...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot, ka marrë pjesë në tryezën e rrumbullakët në të cilën është prezantuar Rapor...

Ministria e Drejtësisë e përkushtuar kundër ekstremizmit të...
 • Ministria e Drejtësisë e përkushtuar kundër ekstremizmit të...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka marr pjesë në hapjen e punëtorisë treditore me temën “Ekstremizmi i dhuns...

Ministrja Hoxha në Universitetin e Prizrenit: Sundimi i lig...
 • Ministrja Hoxha në Universitetin e Prizrenit: Sundimi i lig...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka vizituar Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”, ku u prit nga Rektori i...

Ministrja Hoxha: Gjinia nuk është pengesë por përparësi për...
 • Ministrja Hoxha: Gjinia nuk është pengesë por përparësi për...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka marrë pjesë në hapjen e programit, “Java e gruas 2017” të organizuar nga ...

Ministrja Hoxha vizitoi Komunën e Drenasit
 • Ministrja Hoxha vizitoi Komunën e Drenasit

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka vizituar komunën e Drenasit, me ç ‘rast u prit nga Kryetari i kësaj Komun...

Komunikatë nga Ministria e Drejtësisë
 • Komunikatë nga Ministria e Drejtësisë

Me vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës nr. 06/134 të datës 01.03.2017, Qeveria e Republikës së Kosovës ka përc...

Ministrja Hoxha: Më shumë se kurrë, na duhen gjyqtarë me in...
 • Ministrja Hoxha: Më shumë se kurrë, na duhen gjyqtarë me in...

Sot, më shumë se kurrë, na duhen gjyqtarë me integritet që me guxim dhe përgjegjësi ligjore ndëshkojnë krimin. Gjyqtari...

Qeveria miratoi kërkesën e Ministres Hoxha për mjetet finan...
 • Qeveria miratoi kërkesën e Ministres Hoxha për mjetet finan...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka marrë pjesë në mbledhjen e rregullt të Qeverisë ku ka prezantuar dy ekspo...

Ministrja Hoxha: Besimi në sistemin e drejtësisë është besi...
 • Ministrja Hoxha: Besimi në sistemin e drejtësisë është besi...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka marrë pjesë në ceremoninë e ndarjes së certifikatave për 97 kandidatët të...

Sqarim për opinion
 • Sqarim për opinion

Sqarojmë opinionin publik, se shkrimi i sotëm në disa portale, me titull: “Ekskluzive: Ministrja Hoxha pritet t’i shkar...

Ministrja Hoxha: Me projektligjet e miratuara, avancojmë qa...
 • Ministrja Hoxha: Me projektligjet e miratuara, avancojmë qa...

Me propozim të Ministrisë së Drejtësisë, janë shqyrtuar dhe pas diskutimeve të deputetëve të Kuvendit të Republikës së ...

Ministrja Hoxha: Projekt Kodi i Drejtësisë për të mitur zgj...
 • Ministrja Hoxha: Projekt Kodi i Drejtësisë për të mitur zgj...

Është miratuar në lexim të parë, në parim, Projekt Kodi i Drejtësisë për të Mitur, i hartuar dhe finalizuar nga Ministr...

Ministrja Hoxha, në Zvicër, mori pjesë në punimet e Forumit...
 • Ministrja Hoxha, në Zvicër, mori pjesë në punimet e Forumit...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, në Cyrih të Zvicrës, mori pjesë në Sesionin e shtatë plenar kushtuar luftës kund...

 Ministrja Hoxha merr përkrahje nga anëtari i Komisionit të...
 • Ministrja Hoxha merr përkrahje nga anëtari i Komisionit të...

Gjatë vizitës në Berlin, Ministrja Dhurata Hoxha ka takuar deputetin e Bundestagut, Dr Karl-Heinz Brunner me të cilin d...

Njoftim i Ministrisë së Drejtësisë në lidhje me shkrimin e ...
 • Njoftim i Ministrisë së Drejtësisë në lidhje me shkrimin e ...

Ministria e Drejtësisë, njofton opinionin publik se pas publikimit të fotografive dhe shkrimeve në disa portale në të c...

Ministri Federal i Drejtësisë së Gjermanisë, mbështet Minis...
 • Ministri Federal i Drejtësisë së Gjermanisë, mbështet Minis...

Ministrja e Drejtësisë së Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, me ftesë të Ministrit të Drejtësisë të Republikës Feder...

Zëvendësministri Çelaj: Intesifikohen aktivitetet për zvogl...
 • Zëvendësministri Çelaj: Intesifikohen aktivitetet për zvogl...

Zëvendësministri i Drejtësisë, z. Lirak Çelaj, në cilësinë e Koordinatorit Nacional kundër Dhunës në Familje, sot ka mb...

Ministrja Hoxha në Gjermani, vizitë zyrtare në Ministrinë e...
 • Ministrja Hoxha në Gjermani, vizitë zyrtare në Ministrinë e...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, me ftesën e homologut të saj, ka udhëtuar për në Gjermani ku do të zhvilloj vizi...

Ministrja Hoxha: Angazhohem që gjyqësori të jetë sa më tran...
 • Ministrja Hoxha: Angazhohem që gjyqësori të jetë sa më tran...

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, mori pjesë në konferencën e organizuar nga drejtuesit e projektit të BE-së,...

Ministrja Hoxha: Të gjithë jemi përgjegjës për ngritjen e b...
 • Ministrja Hoxha: Të gjithë jemi përgjegjës për ngritjen e b...

Sot, në Gjykatën Themelore në Prizren, qëndroi për vizitë Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha dhe me këtë rast u prit...

Ministrja Hoxha Rruga jonë ka vetëm një drejtim – shteti li...
 • Ministrja Hoxha Rruga jonë ka vetëm një drejtim – shteti li...

Në konferencën e organizuar me temën “Angazhimi i Shoqërisë Civile kundër ekstremizmit të dhunshëm”, Ministrja e Drejtë...

Ministrja Hoxha: Punë intensive për realizimin e obligimeve...
 • Ministrja Hoxha: Punë intensive për realizimin e obligimeve...

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, në Komisionin Parlamentar për Stabilizim Asociim dhe Këshillin për Stabiliz...

Ministrja Hoxha: Digjitalizimi i shërbimeve gjyqësore sukse...
 • Ministrja Hoxha: Digjitalizimi i shërbimeve gjyqësore sukse...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka vizituar sot, Gjykatën Themelore në Gjakovë dhe me këtë rast u prit nga Kryet...

Ministrja Hoxha: Rendi dhe Ligji në shërbim të qytetarëve p...
 • Ministrja Hoxha: Rendi dhe Ligji në shërbim të qytetarëve p...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka marrë pjesë në dëgjimin publik i cili i dedikohej çështjes së zbatimit të...

Ministrja Hoxha e angazhuar për forcimin e bashkëpunimit nd...
 • Ministrja Hoxha e angazhuar për forcimin e bashkëpunimit nd...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka vizituar sot Gjykatën Themelore në Gjilan ku është pritur nga Ushtruesi i det...

Ministrja Hoxha: Jemi të përkushtuar për drejtësi të bazuar...
 • Ministrja Hoxha: Jemi të përkushtuar për drejtësi të bazuar...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka raportuar para  Komisionit për Integrime Evropiane, me qëllim të njoftimi...

Ministrja Hoxha: Gjykatorja, hap i rëndësishëm në forcimin ...
 • Ministrja Hoxha: Gjykatorja, hap i rëndësishëm në forcimin ...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka marrë pjesë në hapjen e Gjykatores në Fakultetin Juridik në Pejë. Duke fo...

Zëvendësministri Dushi: Trajtimi i dhunës kundër gruas, nën...
 • Zëvendësministri Dushi: Trajtimi i dhunës kundër gruas, nën...

Zëvendësministri i Drejtësisë, Florian Dushi, sot ka marrë pjesë në takimin e parë të Grupit Koordinues Ndërministror p...

Ministrja Hoxha: Fuqizimi i sundimit të ligjit përshpejton ...
 • Ministrja Hoxha: Fuqizimi i sundimit të ligjit përshpejton ...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka marrë pjesë në Samitin e kryetarëve të Komisioneve për Politikë të Jashtm...

Rishikimi funksional i sektorin të sundimit të ligjit, ngri...
 • Rishikimi funksional i sektorin të sundimit të ligjit, ngri...

Ministrja, Dhurata Hoxha, gjatë ditës së sotme ka takuar Drejtorin e Zyrës për Evropën Qendrore dhe Jugore në Departame...

Ministrja Hoxha: Funksionimi efektiv i gjykatave themelore,...
 • Ministrja Hoxha: Funksionimi efektiv i gjykatave themelore,...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka vizituar sot, Gjykatën themelore në Pejë ku u prit nga kryetari i saj, Kreshn...

Ministrja Hoxha: Para pajtimit - të rrëfehet e vërteta
 • Ministrja Hoxha: Para pajtimit - të rrëfehet e vërteta

Në takimin konsultativ të ftuar nga Presidenti Thaçi, për themelimin e Komisionit për të vërtetën dhe për pajtim, Minis...

Ministrja Hoxha: Rishikimi i sektorit të sundimit të ligjit...
 • Ministrja Hoxha: Rishikimi i sektorit të sundimit të ligjit...

Në kuadër të bashkëpunimit dhe avancimit të proceseve brenda përgjegjësive, ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha ka viz...

Ministrja Hoxha: Garantimi i të drejtës në pronë është prio...
 • Ministrja Hoxha: Garantimi i të drejtës në pronë është prio...

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka marrë pjesë në Konferencën për “Strategjinë Kombëtare për të Drejtat Pro...

Ministrja Hoxha takoi komisionarin Muiznieks, diskutim për ...
 • Ministrja Hoxha takoi komisionarin Muiznieks, diskutim për ...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim komisionarin e Këshillit të Evropës për të drejtat e njeriut, Nil...

Ministrja Hoxha: Gjykatat kanë rol kyç në fuqizimin e sundi...
 • Ministrja Hoxha: Gjykatat kanë rol kyç në fuqizimin e sundi...

Me qëllim të thellimit të bashkëpunimit dhe avancimit të proceseve brenda përgjegjësive të ndërsjella, ministrja e Drej...

Ministrja Hoxha: Reforma në drejtësi përmes rritjes së llog...
 • Ministrja Hoxha: Reforma në drejtësi përmes rritjes së llog...

Në takimin me ambasadorët e akredituar në Republikën e Kosovës, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka mbajtur një f...

Filloi punën Grupi punues për hartimin e dokumentit për sus...
 • Filloi punën Grupi punues për hartimin e dokumentit për sus...

Sot ka filluar punën Grupi punues për hartimin e dokumentit konceptual përmes të cilit do të shqyrtohen opsionet e susp...

Ministrja Hoxha: Në çdo sektor të Drejtësisë pres rritje ef...
 • Ministrja Hoxha: Në çdo sektor të Drejtësisë pres rritje ef...

Në intervistën dhënë Kohavizionit në emisionin “Puls”, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha ka diskutuar për temat pri...

Ministrja Hoxha: Zero tolerancë ndaj krimit
 • Ministrja Hoxha: Zero tolerancë ndaj krimit

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha ishte e ftuar në emisionin PULS, i cili transmetohet në Televizionin Kohavizion, ...

Ministrja Hoxha: Rishikimi i legjislacionit, në funksion të...
 • Ministrja Hoxha: Rishikimi i legjislacionit, në funksion të...

Prishtinë, 28 Janar 2017 – Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, mori pjesë në konferencën vjetore të prokurorëve, ku ...

Ministrja Dhurata Hoxha për Tiroler Tageszeitung: Serbia ta...
 • Ministrja Dhurata Hoxha për Tiroler Tageszeitung: Serbia ta...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, në një intervistë për të përditshmen austriake Tiroler Tageszeitung, pas provoki...

Ministrja Hoxha: Do ta fuqizojmë sundimin efektiv të ligjit
 • Ministrja Hoxha: Do ta fuqizojmë sundimin efektiv të ligjit

Në ditën e dytë të konferencës ndërkombëtare Com-Sult, që po mbahet në Vjenë, me moton “Thirrja e së ardhmes”, ku po me...

Student nga Universiteti “Haxhi Zeka” vizituan Ministrinë e...
 • Student nga Universiteti “Haxhi Zeka” vizituan Ministrinë e...

Sot, Zëvendësministri, Florian Dushi, ka pritur në një vizitë studentët e Fakultetit të Juridikut nga Universiteti “Hax...

Ministrja Hoxha në Vjenë, pjesëmarrëse e konferencës kushtu...
 • Ministrja Hoxha në Vjenë, pjesëmarrëse e konferencës kushtu...

Ministrja Dhurata Hoxha do të jetë pjesë e panelit dhe do të mbaj fjalë hyrëse kushtuar të ardhmes evropiane dhe rrugës...

Ministria e Drejtësisë e përkushtuar për fillimin e procesi...
 • Ministria e Drejtësisë e përkushtuar për fillimin e procesi...

Me propozim të Ministrisë së Drejtësisë, Qeveria ka miratuar dy akte nënligjore të cilat parashihen me Ligjin për kompe...

Gati për fillimin e procesit të kompensimit të viktimave të...
 • Gati për fillimin e procesit të kompensimit të viktimave të...

Dhurata Hoxha: Me aprovimin e këtyre dy akteve nënligjore, po kompletohet legjislacioni i nevojshëm dhe mund të fillohe...

Dhurata Hoxha: Gjykatat themelore në funksion të ngritjes s...
 • Dhurata Hoxha: Gjykatat themelore në funksion të ngritjes s...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti sot në takim kryetarët e gjykatave themelore të Republikës së Kosovës, me ...

Dhurata Hoxha: Kemi ndërmarrë të gjitha veprimet për lirimi...
 • Dhurata Hoxha: Kemi ndërmarrë të gjitha veprimet për lirimi...

Në seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit të Republikës së Kosovës, kushtuar ndalimit të paligjshëm të Ramush Haradinajt...

Njoftim
 • Njoftim

Ministria e Drejtësisë e Republikës sё Kosovës njofton opinionin e gjerё, se gjate orëve të pasdites është njoftuar nga...

U miratuan katër projektligje dhe Plani i veprimit të Minis...
 • U miratuan katër projektligje dhe Plani i veprimit të Minis...

Dhurata Hoxha: Me këto ligje, avancojmë legjislacionin dhe bëhet qartësimi i çështjeve të caktuara, të përgjegjësisë së...

Strategjia Kombëtare për Mbrojtje nga Dhuna në Familje, mas...
 • Strategjia Kombëtare për Mbrojtje nga Dhuna në Familje, mas...

 Sot, në mbledhjen e Qeverisë është miratuar Strategjia Kombëtare e Republikës së Kosovës për Mbrojtje nga Dhuna në Fam...

Bashkëpunimi ndërinstitucional, bazë për sundimin e ligjit,...
 • Bashkëpunimi ndërinstitucional, bazë për sundimin e ligjit,...

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha në përmbylljen e vitit priti në takim jo formal përfaqësues nga mediat dhe s...

Hartimi i draft strategjisë për fushën e ekzekutimit të san...
 • Hartimi i draft strategjisë për fushën e ekzekutimit të san...

Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj, sot ka marr pjesё në punëtorinë e dytë me radhë për hartimin e draft strate...

Zëvendësministri Çelaj: Mbështetja nga Caritas Kosova, mund...
 • Zëvendësministri Çelaj: Mbështetja nga Caritas Kosova, mund...

Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj, sot ka marrë pjesë në përmbylljen e projektit tre vjeçar “Ri-integrimi i të...

Ministrja Dhurata Hoxha merr mbështetjen e homologëve të Ev...
 • Ministrja Dhurata Hoxha merr mbështetjen e homologëve të Ev...

Ministrja Hoxha në takim me homologët e saj të Evropës qendrore theksoi se reformat që po ndërmerren në Drejtësi në Rep...

Dhurata Hoxha kërkon më shumë bashkëpunim mes vendeve për e...
 • Dhurata Hoxha kërkon më shumë bashkëpunim mes vendeve për e...

Ministrja  e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka marrë pjesë në Forumin Ministror për Drejtësi të BE-së dhe Ballkanit Per...

Ministrja Hoxha: Projektligji për përgjegjësinë disiplinore...
 • Ministrja Hoxha: Projektligji për përgjegjësinë disiplinore...

Ministrja e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, ka marrë pjesë në tryezën e organizuar nga Ministria e D...

Ministria e Drejtësisë forcon luftën kundër konfliktit të i...
 • Ministria e Drejtësisë forcon luftën kundër konfliktit të i...

Ministrja Dhurata Hoxha, sot në mbledhjen e Qeverisë ka paraqitur për aprovim Projektligjin për parandalimin e konflikt...

Lufta kundër korrupsionit, përkushtim ndaj standardeve glob...
 • Lufta kundër korrupsionit, përkushtim ndaj standardeve glob...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka marr pjesë në Konferencën e organizuar nga Grupi për Studime Juridike dhe...

Ministrja Hoxha: Do të punoj deri sa secila grua ta kuptojë...
 • Ministrja Hoxha: Do të punoj deri sa secila grua ta kuptojë...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka marr pjesë në Konferencën “Të Drejtat e Njeriut dhe Integrimi i grupeve t...

Qëllimi i legjislacionit të krimeve të bazuara në urrejtje,...
 • Qëllimi i legjislacionit të krimeve të bazuara në urrejtje,...

Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj, sot ka marrë pjesë në punëtorinë me temën “Rritja e kapaciteteve të institu...

Zëvendësministri Dushi zotohet për angazhim institucional n...
 • Zëvendësministri Dushi zotohet për angazhim institucional n...

Me rastin e shënimit të ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut, Zëvendësministri i Drejtësisë, Florian Dushi, sot...

Dhurata Hoxha: Fuqizimi i sundimit të ligjit - nuk ka alter...
 • Dhurata Hoxha: Fuqizimi i sundimit të ligjit - nuk ka alter...

Ministrja Dhurata Hoxha, mori pjesë në takimin e Bordit të projektit të UNDP-së “Mbështetje për fuqizimin e sundimit të...

Dhurata Hoxha: Kosova dhe Zvicra, do të thellojnë bashkëpun...
 • Dhurata Hoxha: Kosova dhe Zvicra, do të thellojnë bashkëpun...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka takuar sot, ambasadorin e konfederatës së Zvicrës në Republikën e Kosovës, Je...

Ministrja Hoxha: Projektligji për Ndërmjetësim ndikon në ul...
 • Ministrja Hoxha: Projektligji për Ndërmjetësim ndikon në ul...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot, ka nënshkruar Projektligjin për Ndërmjetësim. Ky projektligj paraqet njërin...

Në Prishtinë u mbajt takimi i Bordit të Përbashkët Bashkëre...
 • Në Prishtinë u mbajt takimi i Bordit të Përbashkët Bashkëre...

Bordi i Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit u takua sot në Prishtinë për ta vlerësuar progresin në fushën e ...

Ministrja Hoxha: Zero tolerancë ndaj dhunës seksuale dhe dh...
 • Ministrja Hoxha: Zero tolerancë ndaj dhunës seksuale dhe dh...

Ministrja e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, sot, ka marrë pjesë në konferencën me temën “Hetimi i dh...

Zëvendësministri Dushi: Ndërtimi i shtetit ligjor, kryesfid...
 • Zëvendësministri Dushi: Ndërtimi i shtetit ligjor, kryesfid...

Zëvendësministri i Drejtësisë, z. Florian Dushi sot ka marr pjesë në tryezën me temën “Sektori i drejtësisë në Kosovë: ...

Ministrja Dhurata Hoxha takon ministrin e Drejtësisë së Bel...
 • Ministrja Dhurata Hoxha takon ministrin e Drejtësisë së Bel...

Bruksel, 25 Nëntor 2016 - Ministrja Dhurata Hoxha, ka qëndruar në Belgjikë, me ftesë të homologut të saj, z. Koen Geens...

Sqarim për Opinion
 • Sqarim për Opinion

Agjencioni për Administrim të Pasurisë së Sekuestruar dhe Konfiskuar në bazë të shkrimit të nxjerr në media nga KALLXO....

Institucionet e Republikës së Kosovës të vendosura në luftë...
 • Institucionet e Republikës së Kosovës të vendosura në luftë...

Zëvendësministri Lirak Çelaj është duke qëndruar për një vizitë zyrtare në Zagreb, ku është duke marr pjesë në Konferen...

NJOFTIM PËR MEDIA
 • NJOFTIM PËR MEDIA

Njoftojmë opinionin publik se me datën 11 Nëntor 2016, Ministria e Drejtësisë i ka dërguar një shkresë Ambasadës Brita...

Ministrja Hoxha: Konsolidimi i Sistemit të Drejtësisë mbi b...
 • Ministrja Hoxha: Konsolidimi i Sistemit të Drejtësisë mbi b...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha sot ka marr pjesë në ceremoninë e lansimit të projektit “Mbështetja e Profesionev...

NJOFTIM
 • NJOFTIM

Ministria e Drejtësisë, përkatësisht Shërbimi Korrektues i Kosovës, ka pranuar Aktakuzën e ngritur nga Prokuroria Theme...

Reagim nga Ministria e Drejtësisë
 • Reagim nga Ministria e Drejtësisë

Ministria e Drejtësisë, përkatësisht Shërbimi Korrektues i Kosovës, reagon ndaj shkrimit të portalit "Insajder" me titu...

Ministrja Hoxha: Kodi Penal dhe Kodi i Procedurës Penale, e...
 • Ministrja Hoxha: Kodi Penal dhe Kodi i Procedurës Penale, e...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka marrë pjesë në takimin e radhës së grupit punues për rishikimin e drejtës...

Suspendohen katër zyrtarë të Qendrës së Paraburgimit në Pri...
 • Suspendohen katër zyrtarë të Qendrës së Paraburgimit në Pri...

Inspektorati i Ministrisë së Drejtësisë, gjatë inspektimit nuk ka gjetur asnjë veprim të institucionit, i cili në çfarë...

Ministrja Hoxha: Belgjika partner i fuqishëm yni në drejtës...
 • Ministrja Hoxha: Belgjika partner i fuqishëm yni në drejtës...

Dhurata Hoxha: Bashkëpunimi në drejtësi do të thellohet duke krijuar marrëveshje bilaterale. Marrëveshjet e reja janë t...

Reagim ndaj shkrimit të gazetës “Zeri” botuar me 21 Nëntor ...
 • Reagim ndaj shkrimit të gazetës “Zeri” botuar me 21 Nëntor ...

Artikulli: Kërkohen dorëheqjet për rastin “Dehari”, në mënyrën më joprofesionale, kërkesat e opozitës i atribuohen si t...

Zëvendësministri Lirak Çelaj po qëndron për vizitë zyrtare ...
 • Zëvendësministri Lirak Çelaj po qëndron për vizitë zyrtare ...

Zëvendësministri Lirak Çelaj, po qëndron për vizitë zyrtare në Shqipëri, ku është pritur nga homologu i tij zëvendësmin...

Ministrja Hoxha merr mbështetjen e Departamentit Amerikan p...
 • Ministrja Hoxha merr mbështetjen e Departamentit Amerikan p...

Ministrja e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, ka marrë mbështetje të fuqishme nga Departamenti Amerika...

Ministrja Hoxha në Departamentin Amerikan të Shtetit merr p...
 • Ministrja Hoxha në Departamentin Amerikan të Shtetit merr p...

Ministrja e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, gjatë vizitës zyrtare dyditore në Shtetet e Bashkuara të...

Zëvendësministri Çelaj: Sundimi i ligjit, komponentë qenëso...
 • Zëvendësministri Çelaj: Sundimi i ligjit, komponentë qenëso...

Sot Zëvendësministri i Ministrisë së Drejtësisë z. Lirak Çelaj, ka marr pjesë në hapjen zyrtare të Projektit të ri të B...

Ministrja Hoxha merr përkrahje të fuqishme për luftimin e e...
 • Ministrja Hoxha merr përkrahje të fuqishme për luftimin e e...

Ministrja e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, gjatë vizitës zyrtare në Washington DC, ku qëndroi me ft...

Nga Qendra e Paraburgimit në Mitrovicë, SHKK transferon kat...
 • Nga Qendra e Paraburgimit në Mitrovicë, SHKK transferon kat...

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka transferuar katër të burgosur nga Qendra e Paraburgimit në Mitrovicë në Burgut të Sigu...

Shërbimi Korrektues i Kosovës, kundërshton supozimet e avok...
 • Shërbimi Korrektues i Kosovës, kundërshton supozimet e avok...

Shërbimi Korrektues i Kosovës, thekson se e vërteta do të dali në raportet zyrtare, çdo prejudikim i tyre është i dëmsh...

Ministrja Hoxha: Të mos paragjykohet rezultati i hetimeve
 • Ministrja Hoxha: Të mos paragjykohet rezultati i hetimeve

Sot, Ministrja Dhurata Hoxha, mbajti një konferencë për shtyp ku ju drejtua mediave dhe qytetarëve të Kosovës në një pr...

Ministrja Dhurata Hoxha takoi nënkryetaren e Parlamentit Ev...
 • Ministrja Dhurata Hoxha takoi nënkryetaren e Parlamentit Ev...

Dhurata Hoxha: Do t’i adresojmë rekomandimet e Raportit të progresit për sundimin e ligji

Ministrja Dhurata Hoxha takoi Prokurorin special, David Sch...
 • Ministrja Dhurata Hoxha takoi Prokurorin special, David Sch...

Ministrja Hoxha: Jemi të përkushtuar për respektimin e pavarësisë së gjyqësorit

KOMUNIKATË
 • KOMUNIKATË

Ministria e Drejtësisë po ndjek me vëmendje të veçantë zhvillimet sa i përket hetimit dhe sqarimit të rrethanave në të ...

Ministrja Hoxha: Presim raportet zyrtare rreth rastit, vepr...
 • Ministrja Hoxha: Presim raportet zyrtare rreth rastit, vepr...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi dhe Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i...

Lirak Çelaj: Jemi shembull se si mund të jetohet e veprohet...
 • Lirak Çelaj: Jemi shembull se si mund të jetohet e veprohet...

Zëvendësministri Lirak Çelaj, në Pejë, mori pjesë në punimet e Grupit punues qeveritar për Vlerësimin vjetor të impleme...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha mori pjesë në certifi...
 • Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha mori pjesë në certifi...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, mori pjesë në ceremoninë e certifikimit të pjesëmarrësve të grupit të Dytë të “P...

Ministrja Dhurata Hoxha, takoi ambasadorin e Norvegjisë, Pe...
 • Ministrja Dhurata Hoxha, takoi ambasadorin e Norvegjisë, Pe...

Kosova dhe Norvegjia do të thellojnë bashkëpunimi në lëmin e drejtësisë

Ministrja Hoxha: Fuqizimi i Shërbimit Korrektues dhe Sprovu...
 • Ministrja Hoxha: Fuqizimi i Shërbimit Korrektues dhe Sprovu...

Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha ka marrë pjesë në përmbylljen e Projekti të Binjakëzimit, “Fuqizimi i Shërbi...

Ministrja Hoxha vlerëson lart bashkëpunimin me OSBE-në, në ...
 • Ministrja Hoxha vlerëson lart bashkëpunimin me OSBE-në, në ...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka pritur në takim shefin e OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu me të cilin ka di...

Ministrja Hoxha: Miqësia me Austrinë është vlerë e veçantë ...
 • Ministrja Hoxha: Miqësia me Austrinë është vlerë e veçantë ...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka takuar sot anëtarët e Shoqatës së “Miqësisë Austri-Kosovë”, të prirë nga krye...

Zëvendësministri Çelaj: Lufta ndaj korrupsionit e përbashkë...
 • Zëvendësministri Çelaj: Lufta ndaj korrupsionit e përbashkë...

Zëvendësministri i Drejtësisë, z. Çelaj, sot ka marr pjesë në konferencën, me titull “BUILDING INTEGRITY FOR SENIOR LEA...

Ministrja Dhurata Hoxha, në Slloveni zgjeron marrëdhëniet b...
 • Ministrja Dhurata Hoxha, në Slloveni zgjeron marrëdhëniet b...

Ministrja e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, me ftesë të homologut slloven, Goran Klemençiç, sot gjen...

Ministrja Dhurata Hoxha nënshkruan tri marrëveshje me Sllov...
 • Ministrja Dhurata Hoxha nënshkruan tri marrëveshje me Sllov...

Ministrja e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, ka nënshkruar tri marrëveshje me Ministrin e Drejtësisë ...

Ministrja Hoxha: Kosova do të punojë edhe më shumë në fuqiz...
 • Ministrja Hoxha: Kosova do të punojë edhe më shumë në fuqiz...

Në kuadër të shënimit të shtat vjetorit të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, është organizuar konferenca me titull “Kont...

Ministrja Hoxha: Lufta e korrupsionit nuk është betejë e le...
 • Ministrja Hoxha: Lufta e korrupsionit nuk është betejë e le...

Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha sot ka marr pjesë në tryezën e organizuar nga Instituti i Kosovës për Drejtë...

Ministria e Drejtësisë e përkushtuar në hartimin e legjisla...
 • Ministria e Drejtësisë e përkushtuar në hartimin e legjisla...

Sot, Zëvendësministri i Ministrisë së Drejtësisë, z. Lirak Çelaj ka marr pjesë në Konferencën e parë ndërkombëtare mbi ...

Dhurata Hoxha: Jemi të fokusuar në luftimin e korrupsionit ...
 • Dhurata Hoxha: Jemi të fokusuar në luftimin e korrupsionit ...

Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agje...

Ministrja Dhurata Hoxha: Mos hiq dorë nga e drejta jote për...
 • Ministrja Dhurata Hoxha: Mos hiq dorë nga e drejta jote për...

Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha sot ka marr pjesë në Konferencën me temë “Procesi i trashëgimisë – zvogëlimi i in...

Fjalimi i Ministres së Drejtësisë, Dhurata Hoxha, i mbajtur...
 • Fjalimi i Ministres së Drejtësisë, Dhurata Hoxha, i mbajtur...

Në konferencën dedikuar realizimit të të drejtave pronësore të grave, përpos në cilësinë e Ministres së Drejtësisë, ju ...

MD e përkushtuar në përmbushjen e kritereve për liberalizim...
 • MD e përkushtuar në përmbushjen e kritereve për liberalizim...

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në takimin e radhës të Komi...

Ministrja Hoxha takoi ambasadoren e Finlandës, Znj. Huhtama...
 • Ministrja Hoxha takoi ambasadoren e Finlandës, Znj. Huhtama...

Gatishmëri e avancimit të bashkëpunimit në drejtësi ndërmjet Kosovës dhe Finlandës.

Pesë persona me aftësi të kufizuar morën certifikata të pra...
 • Pesë persona me aftësi të kufizuar morën certifikata të pra...

Pas dhënies së certifikatave personave me aftësi të kufizuar, për kryerjen e praktikës në Ministrinë e Drejtësisë, mini...

Ministrja Hoxha: Besimi në sistemin e drejtësisë nënkupton ...
 • Ministrja Hoxha: Besimi në sistemin e drejtësisë nënkupton ...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha mori pjesë në solemnitetin e dhënies së certifikatave të provimit të jurisprudenc...

Ministrja Hoxha takoi ambasadorin e parë suedez, rezident n...
 • Ministrja Hoxha takoi ambasadorin e parë suedez, rezident n...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha ka pritur në takim ambasadorin e parë të Mbretërisë së Suedisë, rezident në Kosov...

Ministrja Hoxha: Bashkëpunimi me Austrinë do të thellohet
 • Ministrja Hoxha: Bashkëpunimi me Austrinë do të thellohet

Marrëdhëniet tona me Austrinë duhet të ri-fuqizohen në përputhje me Konventat e Këshillit të Evropës, ndihmën e ndërsje...

Ministrja Dhurata Hoxha, merr pjesë në konferencën për Ditë...
 • Ministrja Dhurata Hoxha, merr pjesë në konferencën për Ditë...

Prishtinë, 18 Tetor 2016 - Dhurata Hoxha: Qëllimi jonë i përbashkët është veprimi dhe rezultatet pozitive kundër trafik...

Fjala e rastit e Ministres së Ministrisë së Drejtësisë, Dhu...
 • Fjala e rastit e Ministres së Ministrisë së Drejtësisë, Dhu...

Në ditën e Bashkimit Evropian Kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore, gjendemi përballë sfidave si shoqëri dhe si institu...

Ministrja Hoxha merr pjesë në “Konferencën e Javës së vikti...
 • Ministrja Hoxha merr pjesë në “Konferencën e Javës së vikti...

Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha, sot ka marr pjesë në Konferencën dy ditore me temën “Java e viktimave të krimit” ...

Fjalimi i ministres së Ministrisë së Drejtësisë, Dhurata Ho...
 • Fjalimi i ministres së Ministrisë së Drejtësisë, Dhurata Ho...

I nderuar, President i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi, I nderuari, Z. Kryeprokuror i Shtetit, Z. Aleksandër ...

Dhurata Hoxha: Dhuna ndaj të miturve e papranueshme
 • Dhurata Hoxha: Dhuna ndaj të miturve e papranueshme

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, shpreh shqetësimin e​ saj, lidhur me dhunën ndaj të miturve dhe fton të gjithë ...

Ministrja Hoxha takoi zyrtarët e MCC nga Uashingtoni
 • Ministrja Hoxha takoi zyrtarët e MCC nga Uashingtoni

Sot, Ministrja e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, është takuar me udhëheqësit ndërkombëtarë të Korpor...

Ministrja Hoxha takoi ambasadorin francez, Didier Chabert
 • Ministrja Hoxha takoi ambasadorin francez, Didier Chabert

Ministrja Hoxha dhe ambasadori Chabert vlerësuan se bashkëpunimi në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Fran...

Rritje e këmbimit të përvojave në mes të Shërbimit Korrektu...
 • Rritje e këmbimit të përvojave në mes të Shërbimit Korrektu...

Zëvendësministri Çelaj, shprehu gatishmërinë e Ministrisë së Drejtësisë për avancimin e projekteve dhe aktiviteteve të ...

Dhurata Hoxha: Nuk do të lejojmë shpenzimin e buxhetit të s...
 • Dhurata Hoxha: Nuk do të lejojmë shpenzimin e buxhetit të s...

Ministrja Dhurata Hoxha dhe krerët e lartë të Prokurorisë dhe Gjyqësisë, vizituan Depon qendrore të Agjencisë për Admin...

Ministrja Hoxha zhvilloi takimin e parë me Grupin punues pë...
 • Ministrja Hoxha zhvilloi takimin e parë me Grupin punues pë...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ka zhvilluar takim me Grupin punues për rishikimin e Kodit Penal dhe Kodit ...

Mbretëria e Holandës e vendosur për të përkrahur dhe ndihmu...
 • Mbretëria e Holandës e vendosur për të përkrahur dhe ndihmu...

Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha, priti në takim njoftues Ambasadoren e Holandës në Kosovë, Gerrie Willems.

Ministrja Hoxha ka marrë pjesë në konferencën e organizuar ...
 • Ministrja Hoxha ka marrë pjesë në konferencën e organizuar ...

Ministrja e Drejtësisë së Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha ka marrë pjesë në konferencën e organizuar nga Asociacio...

Mbretëria e Bashkuar model për të ndërtuar një sistem të që...
 • Mbretëria e Bashkuar model për të ndërtuar një sistem të që...

Në vazhdën e vizitës së saj në Britaninë e Madhe, Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha, sot është takuar me Kryesuesin...

Intensifikim i bashkëpunimit dhe angazhimi i juristëve koso...
 • Intensifikim i bashkëpunimit dhe angazhimi i juristëve koso...

Ministrja e Drejtësisë së Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha është takuar me përfaqësuesit e Shoqatës së Juristëve Sh...

Koordinimi i aktiviteteve, prioritet për zbardhjen e fatit ...
 • Koordinimi i aktiviteteve, prioritet për zbardhjen e fatit ...

Zëvendësministri i Drejtësisë, Florian Dushi, sot zhvillojë një takim koordinues me përfaqësues të Komisionit Qeveritar...

Ministrja Hoxha merr mbështetje nga Britania e Madhe për re...
 • Ministrja Hoxha merr mbështetje nga Britania e Madhe për re...

Në vazhdën e vizitës në Britaninë e Madhe, Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha, sot është takuar me Drejtoreshën e Zyr...

Përvoja e Republikës së Kosovës në luftën kundër ekstremizm...
 • Përvoja e Republikës së Kosovës në luftën kundër ekstremizm...

Gjatë vizitës në Britaninë e Madhe, Drejtësisë Dhurata Hoxha është takuar me Z. Alastair King-Smith, Drejtor i Zyrës Ku...

Ministrja Hoxha merr pjesë në ceremoninë e hapjes së vitit ...
 • Ministrja Hoxha merr pjesë në ceremoninë e hapjes së vitit ...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha është duke qëndruar në Britaninë e Madhe me ftesë të Sekretares së Shtetit për D...

Përvoja e Britanisë së Madhe në fushën e sundimit të ligjit...
 • Përvoja e Britanisë së Madhe në fushën e sundimit të ligjit...

Në vazhdën e vizitës në Britaninë e Madhe, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot është takuar me Sir Oliver Heald,...

Ministrja Hoxha në shënimin e Përvjetorit të shtatë të Gjyk...
 • Ministrja Hoxha në shënimin e Përvjetorit të shtatë të Gjyk...

Në solemnitetin e organizuar nga Gjykata Kushtetuese, për nder të 7-vjetorit të themelimit, ku morën pjesë personalitet...

Vlerësohet ecuria e bashkëpunimit në rrugën e Kosovës drejt...
 • Vlerësohet ecuria e bashkëpunimit në rrugën e Kosovës drejt...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha priti në takim njoftues Ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, Laszlo Markusz, i shoq...

Zyra Administrative dhe Ministria e Drejtësisë shprehin qën...
 • Zyra Administrative dhe Ministria e Drejtësisë shprehin qën...

Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha, priti në takim informues Udhëheqësen e Zyrës Administrative të Dhomave të Special...

Viktimat e dhunës seksuale të luftës së fundit në Kosovë, n...
 • Viktimat e dhunës seksuale të luftës së fundit në Kosovë, n...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim informues Prokuroren dhe Hetuesen për krime Ndërkombëtare dhe Dhu...

Kosova e përkushtuar në bashkëpunimin rajonal dhe ndërkombë...
 • Kosova e përkushtuar në bashkëpunimin rajonal dhe ndërkombë...

Në vazhdën e vizitës zyrtare në New York, Ministrja Dhurata Hoxha, zhvilloje një takim me Aleksander Zuev, Menaxher i P...

Koordinimi dhe bashkëpunimi në sferën e infrastrukturës lig...
 • Koordinimi dhe bashkëpunimi në sferën e infrastrukturës lig...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim njoftues Shefen e re të Misionit të EULEX-it në Kosovë, Alexandra...

Republika e Kroacisë e vendosur të përkrah Republikën e Kos...
 • Republika e Kroacisë e vendosur të përkrah Republikën e Kos...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim njoftues Ambasadoren Kroate në Kosovë, Marija Kapitanović, e shoq...

Vazhdon përkrahja nga Ambasada Finlandeze në fushën e sundi...
 • Vazhdon përkrahja nga Ambasada Finlandeze në fushën e sundi...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim njoftues Ambasadoren e Finlandës në Kosovë, Anne Huhtamäki e shoq...

Ministrja Hoxha priti në takim Avokatin e Popullit, Hilmi J...
 • Ministrja Hoxha priti në takim Avokatin e Popullit, Hilmi J...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha priti në takim Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari.

Zëvendësministri Dushi i përkushtuar për të vazhduar angazh...
 • Zëvendësministri Dushi i përkushtuar për të vazhduar angazh...

Në kuadër të takimeve rreth përgatitjeve për hartimin e Strategjisë për fushën e Mjekësisë Ligjore, sot Zëvendësministr...

Vazhdon përkushtimi i BE-se për të përkrahur dhe ndihmuar K...
 • Vazhdon përkushtimi i BE-se për të përkrahur dhe ndihmuar K...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha priti në takim njoftues Shefen e re të Zyrës së BE-së/e Përfaqësuesen e Posaçme t...

Miratimi i Projektligjit, ndihmon në avancimin e procedurav...
 • Miratimi i Projektligjit, ndihmon në avancimin e procedurav...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha në Mbledhjen e radhës së Qeverisë, paraqiti për miratim Projektligjin për ndryshi...

Zëvendësministri i Drejtësisë, z. Florian Dushi, ka pritur ...
 • Zëvendësministri i Drejtësisë, z. Florian Dushi, ka pritur ...

Zëvendësministri i Drejtësisë, z. Florian Dushi, ka pritur sot në takim Sindikatën e Shërbimit Korrektues të Kosovës.

Filloi hartimi i Strategjisë për fushën e Mjekësisë Ligjore
 • Filloi hartimi i Strategjisë për fushën e Mjekësisë Ligjore

Sot është mbledhur grupi punues për hartimin e strategjisë për fushën e Mjekësisë Ligjore i udhëhequr nga Zëvendësminis...

Ministria e Drejtësisë e përkushtuar në përmirësimin e kush...
 • Ministria e Drejtësisë e përkushtuar në përmirësimin e kush...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, vizitoi të trajtuarit në Qendrën Korrektuese në Lipjan.

Përkrahja në punë, liria e shprehjes, pavarësia dhe mos cen...
 • Përkrahja në punë, liria e shprehjes, pavarësia dhe mos cen...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Radio Televizionit të Kosovës, z. Men...

Ministrja Hoxha e përkushtuar të respektoj kornizën ligjore...
 • Ministrja Hoxha e përkushtuar të respektoj kornizën ligjore...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim njoftues Kryetarin e Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave e të L...

Ministri Kuçi priti në takim Shefin e EULEX, Gabriele Meucc...
 • Ministri Kuçi priti në takim Shefin e EULEX, Gabriele Meucc...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Shefin e EULEX-it në Kosovë, Gabriele Meucci.

Ministrja Hoxha ofron përkrahje të parezervë për noterët
 • Ministrja Hoxha ofron përkrahje të parezervë për noterët

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim Kryetaren e Odës së Noterëve të Kosovës znj. Arbena Shehu, e shoq...

Mbi 60 milion euro të arkëtuara nga Përmbaruesit Privat
 • Mbi 60 milion euro të arkëtuara nga Përmbaruesit Privat

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, shqyrtoi një raport për punën, aktivitetet, trajtimin e lëndëve, dhe shumën e mj...

Ministrja Hoxha e dedikuar të përkrahë Sistemin Gjyqësor, n...
 • Ministrja Hoxha e dedikuar të përkrahë Sistemin Gjyqësor, n...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ishte e ftuar në Tryezën mbi „Sistemin Gjyqësor dhe Ligjin e ri për Falimentim“ ...

Ministrja Hoxha vlerësoi lart ndihmën dhe bashkëpunimin e d...
 • Ministrja Hoxha vlerësoi lart ndihmën dhe bashkëpunimin e d...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, mori pjesë në Konferencën për Prezantimin e Projektit të binjakëzimit në kuadër ...

Bashkëpunimi në sferën e infrastrukturës ligjore, tejet i r...
 • Bashkëpunimi në sferën e infrastrukturës ligjore, tejet i r...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim Shefen e Zyrës së Këshillit të Evropës znj. Isabelle Servoz - Gal...

Shërbyesit civilë - shtylla kryesore e funksionimit dhe suk...
 • Shërbyesit civilë - shtylla kryesore e funksionimit dhe suk...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, vizitoi gjithë stafin civil në kuadër të Ministrisë së Drejtësisë. Në vizitën bë...

Ministrja Hoxha e përkushtuar në ofrimin e përkrahjes dhe n...
 • Ministrja Hoxha e përkushtuar në ofrimin e përkrahjes dhe n...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim Kryetaren e Bordit Ekzekutiv dhe Odës së Përmbaruesve Privat znj....

Ambasadori Italian i përkushtuar pёr tё vazhduar ndihmën e ...
 • Ambasadori Italian i përkushtuar pёr tё vazhduar ndihmën e ...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha priti në takim njoftues Ambasadorin e sapoemëruar të Italisë në Kosovë, z. Piero ...

Drejtorët e Projekteve nga misioni i USAID-it, të përkushtu...
 • Drejtorët e Projekteve nga misioni i USAID-it, të përkushtu...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim Drejtorët e Projekteve nga misioni i USAID-it në Kosovë. Delegaci...

Ministrja Hoxha ndau certifikatat për 14 kandidatë të cilët...
 • Ministrja Hoxha ndau certifikatat për 14 kandidatë të cilët...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot ndau certifikatat pёr 14 kandidatët tё cilët e kanë kryer me sukses provimin...

Ministrja Hoxha i jep mbështetje të plotë Sfidave të Mijëvj...
 • Ministrja Hoxha i jep mbështetje të plotë Sfidave të Mijëvj...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim Koordinatorin Nacional të Sfidave të Mijëvjeçarit, z. Petrit Seli...

Ministrja Hoxha takoi ambasadorin Minxhozi
 • Ministrja Hoxha takoi ambasadorin Minxhozi

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha priti në takim Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë, z. Qemal Minxhozi dhe disk...

Ministrja Hoxha e përkushtuar për të përkrahur Odën e Avoka...
 • Ministrja Hoxha e përkushtuar për të përkrahur Odën e Avoka...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha priti në takim Kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës z. Osman Havolli.

Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha priti në takim Drejtor...
 • Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha priti në takim Drejtor...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim drejtorët e Burgjeve. Ky takim ishte në funksion të informimit të...

Ministrja Hoxha priti në takim znj. Valdete Daka
 • Ministrja Hoxha priti në takim znj. Valdete Daka

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha priti në takim Kryetaren e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve znj. Valdete Daka.

Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha organizoi takim me për...
 • Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha organizoi takim me për...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim përfaqësuesit e Shoqërisë Civile. Takimi shërbeu për identifikimi...

Ministrja Hoxha ofron mbështetje të plotë për kryeprokurori...
 • Ministrja Hoxha ofron mbështetje të plotë për kryeprokurori...

Ministrja Hoxha theksoi rëndësinë e transparencës në rritjen e efikasitetit, përgjegjshmërisë dhe luftimin pa kompromis...

Ministrja Hoxha e përkushtuar për të vazhduar bashkëpunimin...
 • Ministrja Hoxha e përkushtuar për të vazhduar bashkëpunimin...

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim përfaqësuesin e UNDP-së për Kosovë z. Andrew Russell.

Ministrja Hoxha merr përkrahje nga Ambasadorja Daviet
 • Ministrja Hoxha merr përkrahje nga Ambasadorja Daviet

Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha ka pritur sot në takim Ambasadoren e Republikës së Francës, znj. Maryse Davi...

Ministrja Hoxha ofron përkrahje të pa rezervë për sistemin ...
 • Ministrja Hoxha ofron përkrahje të pa rezervë për sistemin ...

Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha, priti në takim Kryetarin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Nehat Idrizi.

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të misionit të USAID-it, D...
 • Ushtruesi i detyrës së drejtorit të misionit të USAID-it, D...

Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha, priti në takim delegacionin e USAID-it, të prirë nga Mike de la Rosa, ushtr...

Ministrja Hoxha priti Ambasadoren e Turqisë, znj. Kiliç
 • Ministrja Hoxha priti Ambasadoren e Turqisë, znj. Kiliç

Sot, Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha, priti në takim Ambasadoren e Republikës së Turqisë, znj. Kivilcim Kili...

SHBA me përkrahje tё pa rezervë nё realizimin e objektivave...
 • SHBA me përkrahje tё pa rezervë nё realizimin e objektivave...

Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha, ka pritur sot në takim Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës z. G...

Ambasada e Austrisë e përkushtuar ta ndihmoj Ministrinë e D...
 • Ambasada e Austrisë e përkushtuar ta ndihmoj Ministrinë e D...

Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha, ka pritur sot nё takim, Ambasadorin Austriak z. Gernot Pfandler, Zëvendës ...

EULEX do tё vazhdoj tё mbështes Ministrinë e Drejtësisë pёr...
 • EULEX do tё vazhdoj tё mbështes Ministrinë e Drejtësisë pёr...

Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha, ka pritur sot nё takim Ushtruesin e Detyrës sё shefit të EULEX z. Bernd Thr...

Përmbaruesit Privat të veprojnë në bazë të Ligjit dhe etikë...
 • Përmbaruesit Privat të veprojnë në bazë të Ligjit dhe etikë...

Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha, sot ka marrë pjesë në ceremoninë me rastin e betimit dhe emërimit të njëmbë...

Ministrja e Drejtësisë, znj. Hoxha e përkushtuar pёr tё kth...
 • Ministrja e Drejtësisë, znj. Hoxha e përkushtuar pёr tё kth...

Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha ka pritur sot nё takim Ambasadoren e Zvicrës, znj. Krystyna Marty Lang dhe Z...

Ministrja e Drejtësisë, znj. Hoxha priti në takim Ministrin...
 • Ministrja e Drejtësisë, znj. Hoxha priti në takim Ministrin...

Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha, ka pritur sot në takim Ministrin e Administratës Publike, z. Mahir Yakcilar...

Ministrja Hoxha takoi drejtorët e Ministrisë së Drejtësisë
 • Ministrja Hoxha takoi drejtorët e Ministrisë së Drejtësisë

Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha, sot ka takuar drejtorët e departamenteve të Ministrisë së Drejtësisë me tё ...

Ministrja Hoxha priti nё takim Ambasadorin e Mbretërisё sё ...
 • Ministrja Hoxha priti nё takim Ambasadorin e Mbretërisё sё ...

Ministrja e sapo emëruar e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha, ka pritur nё takim Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në K...

Emërohet Ministrja e re e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha
 • Emërohet Ministrja e re e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha

Në kuadër të emërimeve të reja në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Ministri i deritanishëm i Drejtësisë, Prof. Dr. Haj...

MBAHET TAKIMI I DYTË ME RADHË I GRUPIT KOORDINUES KUNDËR DH...
 • MBAHET TAKIMI I DYTË ME RADHË I GRUPIT KOORDINUES KUNDËR DH...

Zëvendësministri i Drejtësisë, z. Lirak Çelaj, sot ka marrë pjesë në takimin e dytë me radhë të Grupit Koordinues Ndërm...

KOSOVA DHE SLLOVENIA AVANCOJN BASHKËPUNIMIN JURIDIK NË LUFT...
 • KOSOVA DHE SLLOVENIA AVANCOJN BASHKËPUNIMIN JURIDIK NË LUFT...

Delegacioni i Republikës së Kosovës i kryesuar nga Drejtori i Departamentit për Bashkëpunim Juridik Ndërkombëtar në Min...

MBËSHTETJA BUXHETORE ЁSHTЁ NJЁ NDËR OBLIGIMET TONA PËR ZBAT...
 • MBËSHTETJA BUXHETORE ЁSHTЁ NJЁ NDËR OBLIGIMET TONA PËR ZBAT...

Sot Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marr pjesë nё publikimin e raportit tё titulluar “Vlerësimi i...

Vazhdon diskutimi për mandatin e Misionit të EULEX-it
 • Vazhdon diskutimi për mandatin e Misionit të EULEX-it

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi priti sot në takim Shefin e Operacioneve Civile të Bashkimit Evropian, ...

Ministri Kuçi priti sot në takim Ministrin e Ekonomisë së ...
 • Ministri Kuçi priti sot në takim Ministrin e Ekonomisë së ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, u takua sot me Ministrin e Ekonomisë së Republikës së Maqedonisë, z. D...

Vazhdon diskutimi për mandatin e Misionit të EULEX-it
 • Vazhdon diskutimi për mandatin e Misionit të EULEX-it

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, priti sot në takim Shefin e Operacioneve Civile të Bashkimit Evropian,...

Fuqizimi i sundimit të ligjit në Kosovë dhe Shqipëri, fuqiz...
 • Fuqizimi i sundimit të ligjit në Kosovë dhe Shqipëri, fuqiz...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim Kryetarin e Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, ...

Organizohet Tryeza e rrumbullakët me titull:
 • Organizohet Tryeza e rrumbullakët me titull: "Koordinimi i ...

Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj, sot ka marr pjesë në Tryezën e rrumbullakët me temën: "Koordinimi i instit...

Bashkëpunimi me SHBA-në do të jetë i vazhdueshëm
 • Bashkëpunimi me SHBA-në do të jetë i vazhdueshëm

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi sot ka pritur në takim z. Ian Campbell, Zëvendës Drejtor për Evropën jug...

Forcimi i kapaciteteve të institucioneve të gjyqësorit, par...
 • Forcimi i kapaciteteve të institucioneve të gjyqësorit, par...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në ceremoninë e lansimit të Strategjisë Kombëtare pë...

U mbajt takimi i rregullt ndërministror i Grupit Koordinues...
 • U mbajt takimi i rregullt ndërministror i Grupit Koordinues...

Zëvendësministri i Drejtësisë, njёherit Koordinatori Nacional kundër dhunës nё familje z. Lirak Çelaj, sot ka pritur nё...

Ministria e Drejtёsisё organizoi ceremoninë e ndarjes sё ce...
 • Ministria e Drejtёsisё organizoi ceremoninë e ndarjes sё ce...

Sot, Ministria e Drejtёsisё ka organizuar ceremoninë e ndarjes sё certifikatave pёr kandidatёt tё cilёt kanё dhёnё prov...

Përkushtimi nё hartimin e strategjisë, indeks shpresёdhёns ...
 • Përkushtimi nё hartimin e strategjisë, indeks shpresёdhёns ...

Zëvendësministri i Drejtësisë, njёherit Koordinatori Nacional kundër Dhunës nё Familje, z. Lirak Çelaj, nё bashkëpunim ...

Ministri Kuçi dhe Keneth Dean diskutojnë për tranzicionin e...
 • Ministri Kuçi dhe Keneth Dean diskutojnë për tranzicionin e...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka zhvilluar një takim me Udhëheqësin e Operacioneve Civile të BE-s...

U shënua tetё vjetori i hartimit tё Kushtetutës sё Republik...
 • U shënua tetё vjetori i hartimit tё Kushtetutës sё Republik...

Nё njё ceremoni tё organizuar nga Ministria e Drejtёsisё, me rastin e shёnimit tё tetё vjetorit tё hartimit tё Kushtet...

Dhuna asnjëherë nuk mund të arsyetohet dhe viktima asesi nu...
 • Dhuna asnjëherë nuk mund të arsyetohet dhe viktima asesi nu...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi sot ka marrë pjesë në ceremoninë e lansimit të doracakut për gjyqtarë dh...

Do tё ketë drejtësi dhe përkujdesje Institucionale për vikt...
 • Do tё ketë drejtësi dhe përkujdesje Institucionale për vikt...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marr pjesë nё Takimin përmbyllës tё Këshillit Kombëtarë për të ...

Reagim i Ministrisë sё Drejtësisë ndaj arrestimit tё shteta...
 • Reagim i Ministrisë sё Drejtësisë ndaj arrestimit tё shteta...

Ministria e Drejtësisë e Republikës sё Kosovës njofton opinionin e gjerё, se Ambasada e Republikës sё Kosovës nё Maqedo...

USAID-i partner i besueshëm për fuqizimin e sistemit të dre...
 • USAID-i partner i besueshëm për fuqizimin e sistemit të dre...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka pritur sot në takim Këshilltarin e Përgjithshëm të Agjencisë së Shtet...

Kosova dhe Shqipëria të përkushtuara në luftimin e terroriz...
 • Kosova dhe Shqipëria të përkushtuara në luftimin e terroriz...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka pritur në takim Prokurorin e Përgjithshëm të Republikës së Shqipërisë...

Adem Demaçi simbol i lirisë, qëndresës dhe patriotizmit shq...
 • Adem Demaçi simbol i lirisë, qëndresës dhe patriotizmit shq...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë ne hapjen e punimeve të Konferencës Shkencore për j...

Ministria e Drejtësisë e përkushtuar në përmbushjen e krite...
 • Ministria e Drejtësisë e përkushtuar në përmbushjen e krite...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në konferencën e organizuar nga Grupi për Studime Ju...

Reagim i Ministrisë së Drejtësisë lidhur me dënimin e epror...
 • Reagim i Ministrisë së Drejtësisë lidhur me dënimin e epror...

Ministria e Drejtësisë vlerëson se vendimi i fundit i gjykatës serbe lidhur me dënimin e eprorëve të UCK-së, pjesëtarëv...

Ministri Kuçi priti në takim ambasadorin suedez, Mats Staff...
 • Ministri Kuçi priti në takim ambasadorin suedez, Mats Staff...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim, ambasadorin e Suedisë në Maqedoni të akredituar...

Ministri Kuçi priti në takim të dërguarin e posaçëm të OKB-...
 • Ministri Kuçi priti në takim të dërguarin e posaçëm të OKB-...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim të dërguarin e posaçëm të Sekretarit të Përgjith...

Të drejtat e barabarta për gjininë femërore janë detyra nje...
 • Të drejtat e barabarta për gjininë femërore janë detyra nje...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në konferencën e organizuar nga ATRC (Advocacy Train...

Objekti i Prokurorisë Themelore, bazament për ngritjen e st...
 • Objekti i Prokurorisë Themelore, bazament për ngritjen e st...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi sot ka marrë pjesë në inaugurimin e objektit të Prokurorisë Themelore në...

Krijimi i parakushteve për ushtrimin e profesionit të avoka...
 • Krijimi i parakushteve për ushtrimin e profesionit të avoka...

 Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot u takua me Kryetarin e Odës sё Avokatëve Z. Osman Havollin, tё cil...

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ofron mbështetje në hartimin e ...
 • Këshilli Gjyqësor i Kosovës ofron mbështetje në hartimin e ...

Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj sot është takuar me Kryesuesin e Këshillit Gjyqësorë të Kosovës, z. Enver Pe...

Inaugurohet Qendra e Paraburgimit në Gjilan
 • Inaugurohet Qendra e Paraburgimit në Gjilan

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka marrë pjesë nё ceremoninë e inaugurimit të Qendrës së Paraburgimit n...

Telegram urimi nga Ministri Kuçi, me rastin e përzgjedhjes ...
 • Telegram urimi nga Ministri Kuçi, me rastin e përzgjedhjes ...

Përmes kësaj letre dëshiroj të ju përcjell urimet e mia më të sinqerta me rastin e përzgjedhjes suaj në pozitën e Kryet...

Telegram urimi nga Ministri Kuçi, me rastin e përzgjedhjes ...
 • Telegram urimi nga Ministri Kuçi, me rastin e përzgjedhjes ...

Z. Blerim Isufi Kryesues i Këshillit Prokurorial I nderuar z. Isufi, Përmes kësaj letre dëshiroj t'u përc...

Respektimi i të drejtave të njeriut, baza e një shoqërie de...
 • Respektimi i të drejtave të njeriut, baza e një shoqërie de...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë nё Konferencën Ndërkombëtare me temën, “Interpretimi...

Përmbaruesit e rinjë të veprojnë në bazë të kompetencave që...
 • Përmbaruesit e rinjë të veprojnë në bazë të kompetencave që...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në ceremoninë e organizuar nga Ministra e Drejtësisë...

Vazhdon mbështetja e BE-sё pёr implementimin e planeve tё M...
 • Vazhdon mbështetja e BE-sё pёr implementimin e planeve tё M...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Drejtoresh e Shërbimeve të veprimit të jashtëm E...

Ministria e Drejtësisë pranoi dhjetë student për punë prakt...
 • Ministria e Drejtësisë pranoi dhjetë student për punë prakt...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit ...

Sistemi i drejtësisë gëzon mbështetje të plotë nga USAID-i
 • Sistemi i drejtësisë gëzon mbështetje të plotë nga USAID-i

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Drejtorin e misionit të USAID-it në Kosovë, Jame...

Ministri Kuçi kërkoi nga drejtorët e Ministrisë së Drejtësi...
 • Ministri Kuçi kërkoi nga drejtorët e Ministrisë së Drejtësi...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në takim me drejtorët e departamenteve të Ministrisë...

Ministri i Drejtësisë sot takoj drejtorët e burgjeve tё Kos...
 • Ministri i Drejtësisë sot takoj drejtorët e burgjeve tё Kos...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka zhvilluar një takim me Drejtorët e Burgjeve tё Kosovës për të di...

Ministria e Drejtësisë e përkushtuar në përmbushjen e polit...
 • Ministria e Drejtësisë e përkushtuar në përmbushjen e polit...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka zhvilluar një takim me udhëheqësit e departamenteve të kësaj Min...

Ministri Kuçi: Fuqizoni drejtësinë dhe rolin e femrës në sh...
 • Ministri Kuçi: Fuqizoni drejtësinë dhe rolin e femrës në sh...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në takim vjetor të forumit të gjyqtareve dhe prokuro...

Takimi i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundim të L...
 • Takimi i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundim të L...

Bordi Bashkërendues për Sundim të Ligjit diskutoi progresin e Kosovës në fushën e sundimit të ligjit në një takim i ci...

Ministri Kuçi kërkoi përkushtim dhe angazhim të mëtutjeshëm...
 • Ministri Kuçi kërkoi përkushtim dhe angazhim të mëtutjeshëm...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi gjatë takimit me drejtorë në Ministrinë e Drejtësisë sot ka biseduar lid...

Sistemi efikas i Drejtësisë, themeli i besimit të qytetarëv...
 • Sistemi efikas i Drejtësisë, themeli i besimit të qytetarëv...

Jam i nderuar që sot marrë pjesë dhe mund të drejtohem përballë njerëzve që simbolizojnë drejtësinë në Kosovë dhe e çmo...

Ministri Kuçi: Kosova ka ligjet më të mira në rajon
 • Ministri Kuçi: Kosova ka ligjet më të mira në rajon

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në tryezën e organizuar nga Instituti i Kosovës për ...

E drejta e barabartë për të trashëguar fuqizon familjet ton...
 • E drejta e barabartë për të trashëguar fuqizon familjet ton...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në ceremoninë e organizuar nga USAID me rastin e lan...

Nëpërmjet infrastrukturës ligjore dhe praktikave më të mira...
 • Nëpërmjet infrastrukturës ligjore dhe praktikave më të mira...

Zëvendësministri i Drejtësisë, njëherit Koordinatori Nacional Kundër Dhunës në Familje, z. Lirak Çelaj, është duke qënd...

Drejtësia forcohet nga aq sa janë të fort njerëzit e saj
 • Drejtësia forcohet nga aq sa janë të fort njerëzit e saj

Sot është organizuar Konferenca e pestë Gjyqësorë nё Kosovë, ku të pranishëm ishin Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajr...

Bashkëpunimi në mes të Ministrisë së Drejtësisë dhe UNICEF-...
 • Bashkëpunimi në mes të Ministrisë së Drejtësisë dhe UNICEF-...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi sot ka pritur në takim Shefen e UNICEF-it në Kosovë,  znj. Laila Omer Ga...

KFOR-i faktor i rëndësishëm i stabilitetit jo vetëm për Kos...
 • KFOR-i faktor i rëndësishëm i stabilitetit jo vetëm për Kos...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi priti sot në takim Komandantin e KFOR-it, Gjeneral Major Guglielmo Luigi...

Finlanda e përkushtuar ta ndihmojë Kosovën në fuqizimin e s...
 • Finlanda e përkushtuar ta ndihmojë Kosovën në fuqizimin e s...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi sot ka pritur në takim Ambasadoren e Finlandës në Kosovë, znj. Anne Huht...

Trajtimi adekuat i të miturve, segment tejet i rëndësishëm ...
 • Trajtimi adekuat i të miturve, segment tejet i rëndësishëm ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi sot ka marrë pjesë në shënimin e 20-të vjetorit të themelimit të UNICEF-...

Shërbimi Korrektues i Kosovës segment i rëndësishëm i drejt...
 • Shërbimi Korrektues i Kosovës segment i rëndësishëm i drejt...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi sot ka marrë pjesë në ceremoninë e diplomimit të Gjeneratës së 40 (dyzet...

Ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi, kërkoi bashkëpunim dh...
 • Ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi, kërkoi bashkëpunim dh...

Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi, i shoqëruar nga u.d. i drejtorit të Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. ...

Liberalizimin e vizave tanimë e meritojmë
 • Liberalizimin e vizave tanimë e meritojmë

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Ambasadorin e ri të Austrisë në Kosovë,  z. Gern...

Integrimet Evropiane synim, por edhe proces reformues i Kos...
 • Integrimet Evropiane synim, por edhe proces reformues i Kos...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Eurodeputeten,  Ulrike Lunacek, të cilën e ka fa...

Thellohet bashkëpunimi në ngritjen e Akademisë së Drejtësis...
 • Thellohet bashkëpunimi në ngritjen e Akademisë së Drejtësis...

Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim drejtorin e Akademisë së Drejtësisë së Gjermanisë...

U mbajt ceremonia e certifikimit të Përmbaruesve Privat
 • U mbajt ceremonia e certifikimit të Përmbaruesve Privat

Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në ceremoninë e certifikimit të dhjetë Përmbaruesve P...

Miratohet strategjia për SHKK 2016 – 2020, Ministri Kuçi: S...
 • Miratohet strategjia për SHKK 2016 – 2020, Ministri Kuçi: S...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në tryezën e organizuar nga Shërbimi Korrektues i Ko...

Shoqëria Civile dhe mediat, ndër akterët kryesor në luftën ...
 • Shoqëria Civile dhe mediat, ndër akterët kryesor në luftën ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, me ftesë të Institutit Demokratik të Kosovës, sot ka marrë pjesë në try...

Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftës, vend i grumbu...
 • Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftës, vend i grumbu...

 Sot është organizuar ceremonia e promovimit të botimeve të përgatitura nga Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftë...

Fuqizimi i të drejtave pronësore prioritet i Ministrisë së ...
 • Fuqizimi i të drejtave pronësore prioritet i Ministrisë së ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka pritur sot në takim përfaqësues nga Programi i USAID-it për të Drejta...

Parandalimi, mbrojtja dhe rehabilitimi i viktimave është de...
 • Parandalimi, mbrojtja dhe rehabilitimi i viktimave është de...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marr pjesë në ceremoninë e shënimit të “Javës për të drejtat e v...

Besimi në drejtësi fitohet edhe me thellimin e bashkëpunimi...
 • Besimi në drejtësi fitohet edhe me thellimin e bashkëpunimi...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka pritur sot në takim Kryetarin e Komisionit të Venecias, z. Gianni Bu...

Trajtimi dhe qasja e barabartë në drejtësi janë parime që d...
 • Trajtimi dhe qasja e barabartë në drejtësi janë parime që d...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, me ftesë të veçantë, sot ka marrë pjesë në promovimin e legjislacionit ...

Ministri Kuçi: Kosova do të ketë Kodin Civil për herë të pa...
 • Ministri Kuçi: Kosova do të ketë Kodin Civil për herë të pa...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në takimin e përbashkët të Komisionit për hartimin e...

Ambasadorja Willems: Mbështetja e Mbretërisë së Holandës ka...
 • Ambasadorja Willems: Mbështetja e Mbretërisë së Holandës ka...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur në takim njoftues, Ambasadoren e re të Mbretërisë së Holandës...

Ministri Kuçi takon Raportuesin për Kosovë në Asamblenë Par...
 • Ministri Kuçi takon Raportuesin për Kosovë në Asamblenë Par...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka takuar sot Raportuesin për Kosovë në Asamblenë Parlamentare të Këshil...

Ministri Kuçi: Vendosni në bazë të ligjit dhe bindjeve tuaj...
 • Ministri Kuçi: Vendosni në bazë të ligjit dhe bindjeve tuaj...

Në një ceremoni të organizuar nga Ministria e Drejtësisë, sot u certifikuan 69 kandidat të cilët kanë dhënë provimin e ...

Ministri Kuçi pranon mbështetje për konkludim të MSA-së dhe...
 • Ministri Kuçi pranon mbështetje për konkludim të MSA-së dhe...

Me ftesë të qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar, Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka vazhduar takimet me ...

Do ta fuqizojmë pavarësinë e prokurorëve dhe gjyqtarëve, po...
 • Do ta fuqizojmë pavarësinë e prokurorëve dhe gjyqtarëve, po...

Me ftesë të qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar, Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka vazhduar takimet me z...

Po punojmë në kthimin e besimit të qytetarëve në drejtësi
 • Po punojmë në kthimin e besimit të qytetarëve në drejtësi

Me ftesë të qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar, Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka vazhduar takimet me z...

Thellohet bashkëpunimi Kosovë – Mbretëri e Bashkuar në fush...
 • Thellohet bashkëpunimi Kosovë – Mbretëri e Bashkuar në fush...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi po qëndron në Londër me ftesë të Ministrit të Drejtësisë së Mbretërisë s...

Ministri Kuçi ftohet të marrë pjesë në ceremoninë e hapjes ...
 • Ministri Kuçi ftohet të marrë pjesë në ceremoninë e hapjes ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pranuar ftesën nga Ministri i Drejtësisë së Mbretërisë së Bashkuar p...

Ministri Kuçi: Është koha për drejtësi funksionale
 • Ministri Kuçi: Është koha për drejtësi funksionale

Në ceremoninë e organizuar nga Ministria e Drejtësisë, Ministria e Administratës Publike dhe Prokuroria e Shtetit, sot ...

Promovohet ribotimi i Doracakut për provimin e Jurisprudenc...
 • Promovohet ribotimi i Doracakut për provimin e Jurisprudenc...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në ceremoninë e organizuar nga Ministria e Drejtësis...

Mbahet takimi i radhës së Bordit të Përbashkët Bashkërendue...
 • Mbahet takimi i radhës së Bordit të Përbashkët Bashkërendue...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, së bashku me shefin e Misionit të EULEX-it në Kosovë, Gabriele Meucci, ...

Ministria e Drejtësisë dhe ambasada e Francës, të gatshme t...
 • Ministria e Drejtësisë dhe ambasada e Francës, të gatshme t...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Ambasadoren e Francës, Maryse Daviet. Gjatë këti...

Ministri Kuçi ka përshëndetur organizimin e provimit të Jur...
 • Ministri Kuçi ka përshëndetur organizimin e provimit të Jur...

Ministria e Drejtësisë sot ka organizuar provimin me shkrim të Jurisprudencës, ku për të përcjellë mbarëvajtjen e këtij...

Fuqizimi i sundimit të ligjit është “prioritet i prioritete...
 • Fuqizimi i sundimit të ligjit është “prioritet i prioritete...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në mbledhjen e tretë të Këshillit Kombëtar për Zhvil...

Angazhimi i institucioneve vendore dhe ndërkombëtare tejet ...
 • Angazhimi i institucioneve vendore dhe ndërkombëtare tejet ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në konferencën e nivelit të lartë me temën “Personat...

Ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi vizitoi sot Mitrovicën ...
 • Ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi vizitoi sot Mitrovicën ...

Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi vizitoi sot Komunën e Mitrovicës së Veriut dhe u prit nga kryetari i kës...

Ministri Kuçi priti në takim Zëvendësministrin e ri në Mini...
 • Ministri Kuçi priti në takim Zëvendësministrin e ri në Mini...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, priti sot në takim njoftues Zëvendësministri e ri, Nusret Hoxha, me të ...

Ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi takon Ambasadorin ameri...
 • Ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi takon Ambasadorin ameri...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Ambasadorin e ri të Shteteve të Bashkuara të Ame...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ngushëllon ...
 • Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ngushëllon ...

Me rastin e vdekje së Akademik Pajazit Nushit, më lejoni që në emrin tim dhe në emër të Ministrisë së Drejtësisë, t’ju ...

Ministri Kuçi: Profesionalizmi duhet të shkojë bashkë me pë...
 • Ministri Kuçi: Profesionalizmi duhet të shkojë bashkë me pë...

Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi, i shoqëruar nga Peter Bach, Shef i Divizionit të Fuqizimit në EULEX-it, ...

Nuk do të tolerojmë toleruesit e shkeljeve të Ligjit
 • Nuk do të tolerojmë toleruesit e shkeljeve të Ligjit

Sot Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi i shoqëruar nga drejtuesit e Shërbimit Korrektues të Kosovës, vizitu...

Ministri Kuçi takoi Ambasadoren e re të Turqisë, Kivilicim ...
 • Ministri Kuçi takoi Ambasadoren e re të Turqisë, Kivilicim ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Ambasadoren e re të Turqisë në Kosovë, znj. Kivi...

Anëtarësimi në UNESCO hap kyç drejt rritjes së bashkëpunimi...
 • Anëtarësimi në UNESCO hap kyç drejt rritjes së bashkëpunimi...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim lamtumirës të dërguarin e posaçëm të Sekretarit ...

Marrëdhëniet Kosovë-Austri, të shkëlqyeshme
 • Marrëdhëniet Kosovë-Austri, të shkëlqyeshme

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Ambasadorin e Austrisë në Kosovë, z. Johann Bri...

Ministri Kuçi i uron mirëseardhje Avokatit të Përgjithshëm ...
 • Ministri Kuçi i uron mirëseardhje Avokatit të Përgjithshëm ...

Sot në praninë e Ministrit të Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, mori detyrën e Avokatit të Përgjithshëm të Avokatur...

Ministri Kuçi: Trajnim edhe të gjyqtarëve dhe prokurorëve q...
 • Ministri Kuçi: Trajnim edhe të gjyqtarëve dhe prokurorëve q...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në ceremoninë e publikimit të Doracakut për Procedur...

Ministri Kuçi: Drejtësia në një shoqëri demokratike mbi të ...
 • Ministri Kuçi: Drejtësia në një shoqëri demokratike mbi të ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim anëtaret e Komisionit për Dhënien e Provimit të...

Vazhdon bashkëpunimi në mes të Ministrisë së Drejtësisë dhe...
 • Vazhdon bashkëpunimi në mes të Ministrisë së Drejtësisë dhe...

Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka pritur sot në takim ambasadorin e Norvegjisë në Kosovë, z. Jan Brathu ...

Ambasada e SHBA-së mbështetë Ministrinë e Drejtësisë në fuq...
 • Ambasada e SHBA-së mbështetë Ministrinë e Drejtësisë në fuq...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim njoftues, zv. shefen e sektorit politik në Ambas...

Ta freskojmë gjyqësorin dhe prokurorinë me kuadro të reja
 • Ta freskojmë gjyqësorin dhe prokurorinë me kuadro të reja

Në një ceremoni të organizuar nga Ministria e Drejtësisë, sot u certifikuan 48 kandidatë, të cilët e kanë dhënë provimi...

Përmbushja e obligimeve të dalura nga agjenda evropiane pri...
 • Përmbushja e obligimeve të dalura nga agjenda evropiane pri...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në takimin e pestë plenar për Dialogun e Procesit të...

Ministri Kuçi takohet me homologun e tij gjerman
 • Ministri Kuçi takohet me homologun e tij gjerman

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, gjatë vizitës zyrtare në Berlin, ka takuar sot homologun e tij gjerman,...

Fuqizohen marrëdhëniet Kosovë – Gjermani në fushën e drejtë...
 • Fuqizohen marrëdhëniet Kosovë – Gjermani në fushën e drejtë...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, po qëndron në një vizitë dyditore në Republikën Federale të Gjermanisë...

Takimi me Ambasadorin e ri të Hungarisë, vlerësohet ecuria ...
 • Takimi me Ambasadorin e ri të Hungarisë, vlerësohet ecuria ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim, Ambasadorin e ri të Hungarisë, z. Laszlo Markus...

Kuçi: Konfiskimet e pronave në kohën e komunizmit dhe më he...
 • Kuçi: Konfiskimet e pronave në kohën e komunizmit dhe më he...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në tryezën e organizuar nga Ministria e Drejtësisë n...

Telegram përkujtimi i Ministrit Kuçi me rastin e shënimit t...
 • Telegram përkujtimi i Ministrit Kuçi me rastin e shënimit t...

E nderuara familje KELMENDI, Me rastin e shënimit të katër vjetorit të vdekjes së zonjës Nekibe Kelmendi, kujtojmë b...

Ministria e Drejtësisë dhe USAID vazhdojnë bashkëpunimin pë...
 • Ministria e Drejtësisë dhe USAID vazhdojnë bashkëpunimin pë...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka pritur sot në takim drejtorin e USAID-it në Kosovë, z. James Hope, me...

Kuçi: Rendi dhe Ligji në shërbim të qytetarëve, të ekonomis...
 • Kuçi: Rendi dhe Ligji në shërbim të qytetarëve, të ekonomis...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në konferencën gjithëpërfshirëse mbi rolin e Kuvendi...

Kuçi: Të drejtat e njeriut janë vlera që duhet t’i mbrojmë ...
 • Kuçi: Të drejtat e njeriut janë vlera që duhet t’i mbrojmë ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në Samitin e Kosovës për të Drejtën Ndërkombëtare dh...

Ministria e Drejtësisë ka hartuar draftligjin inicial për a...
 • Ministria e Drejtësisë ka hartuar draftligjin inicial për a...

Ministria e Drejtësisë, në pajtim me mandatit e saj të përcaktuar me legjislacionit në fuqi, ka hartuar draftligjin ini...

MD, MPB dhe KNKK, nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për...
 • MD, MPB dhe KNKK, nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për...

Ministria e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Ministria e Punëve të Brendshme (MPB), dhe Komiteti Ndërkombëtarë i Kry...

Ministri Kuçi ftoj qytetarët që të këshillohen me avokatët ...
 • Ministri Kuçi ftoj qytetarët që të këshillohen me avokatët ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në ceremoninë e organizuar nga Oda e Avokatëve, me r...

Avancimi i sistemit të Noterisë, shërbime më të mira për qy...
 • Avancimi i sistemit të Noterisë, shërbime më të mira për qy...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Drejtorin e projektit zviceran për mbështetje të...

Kosova dhe Hungaria me marrëveshje për ndihmë të ndërsjellë...
 • Kosova dhe Hungaria me marrëveshje për ndihmë të ndërsjellë...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka pritur sot në takim Sekretarin Shtetëror të Ministrisë së Drejtësisë ...

Ministria e Drejtësisë ka përgatitur dokumentin konceptual ...
 • Ministria e Drejtësisë ka përgatitur dokumentin konceptual ...

Pas formimit të grupit punues për të përgatitur dokumentin konceptual për fushën e pasurisë së pajustifikueshme, përkat...

Sundimi i Ligjit faktor i rëndësishëm për zhvillim ekonomik
 • Sundimi i Ligjit faktor i rëndësishëm për zhvillim ekonomik

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në konferencën e organizuar nga Oda Ekonomike Amerik...

Ministria e Drejtësisë ka formuar grupin punues për përgati...
 • Ministria e Drejtësisë ka formuar grupin punues për përgati...

Me qëllim të avancimit të legjislacionit sa i përket luftimit të korrupsionit dhe të krimit të organizuar, veçmas me që...

Ulën tarifat kufitarë për qytetarët e Luginës së Preshevës
 • Ulën tarifat kufitarë për qytetarët e Luginës së Preshevës

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot u takua me Drejtorin e Bordit të Byrosë Ko...

Nënshkruhet
 • Nënshkruhet "Marrëveshja Kompakte" e dytë për ta përkrahur ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, së bashku me Shefin e Misionit të EULEX në Kosovë, Gabriele Meucci, She...

Takimi me Ambasadorin e Norvegjisë, vullnet i përbashkët pë...
 • Takimi me Ambasadorin e Norvegjisë, vullnet i përbashkët pë...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, priti sot në takim Ambasadorin e Norvegjisë në Kosovës, z. Jan Braathu,...

Ministria e Drejtësisë ka finalizuar projektligjet e pakos ...
 • Ministria e Drejtësisë ka finalizuar projektligjet e pakos ...

Qeveria e Republikës së Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot, me datë 06.05.2015 ka aprovuar pesë projektligje të cilat ...

Ministri Kuçi merr përkrahjen e Ambasadorit Steffansson për...
 • Ministri Kuçi merr përkrahjen e Ambasadorit Steffansson për...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, priti sot në një takim Ambasadorin e Suedisë në Kosovës, z. Mats Staff...

Ministri Kuçi shpreh vullnetin e institucioneve të Kosovës ...
 • Ministri Kuçi shpreh vullnetin e institucioneve të Kosovës ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, priti sot në një takim Drejtoreshën e Zyrës së Këshillit të Evropës në ...

Bashkëpunimi ndërinstitucional çelës i suksesit në luftimin...
 • Bashkëpunimi ndërinstitucional çelës i suksesit në luftimin...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në konferencën përmbyllëse të projektit kundër Krimi...

Reformat në drejtësi, të rëndësishme për rritjen e efikasit...
 • Reformat në drejtësi, të rëndësishme për rritjen e efikasit...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi sot ka marrë pjesë në takim me Komisionin për Integrime Evropiane para t...

Ministri Kuçi: Do të bëjmë ligje funksionale dhe me standar...
 • Ministri Kuçi: Do të bëjmë ligje funksionale dhe me standar...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi sot ka marrë pjesë në tryezën e organizuar nga Lëvizja “FOL” në të cilën...

Ministri i Drejtësisë ka ndërmarrë masa për sqarimin e situ...
 • Ministri i Drejtësisë ka ndërmarrë masa për sqarimin e situ...

Ministri i Drejtësisë, pas pranimit të informatave për rastin e djeshëm, lidhur me potencialisht mos-koordinimin dhe mo...

Takimi me Ministrin për Çështje Vendore të Shqipërisë, thek...
 • Takimi me Ministrin për Çështje Vendore të Shqipërisë, thek...

 Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka pritur në takim Ministrin për Çështje Vendore të Shqipërisë, z. Bled...

Ministria e Drejtësisë, institucioni më transparent në llog...
 • Ministria e Drejtësisë, institucioni më transparent në llog...

Ministria e Drejtësisë, vlerëson si shumë të rëndësishëm raportin e publikuar nga Kosova Democtaric Institute (KDI), m...

Ministri Kuçi - Ambasadori O’Connell: Sundimi i Ligjit, Zhv...
 • Ministri Kuçi - Ambasadori O’Connell: Sundimi i Ligjit, Zhv...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim Ambasadorin e ri të Mbretërisë së Bashkuar në K...

Takimi me Van den Boogert, Ministri Kuçi: Bashkëpunimi me K...
 • Takimi me Van den Boogert, Ministri Kuçi: Bashkëpunimi me K...

 Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka pritur sot në takim përfaqësuesen nga  Drejtoria  e Përgjithshme për...

Ministri Kuçi: Kur kemi barazi gjinore, kemi shoqëri të bar...
 • Ministri Kuçi: Kur kemi barazi gjinore, kemi shoqëri të bar...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në tryezën e organizuar nga Ministrinë e Drejtësisë...

Theksohet vullneti i plotë për bashkëpunim në mes të SHKK-s...
 • Theksohet vullneti i plotë për bashkëpunim në mes të SHKK-s...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim një delegacion nga Drejtoria e Përgjithshme e Bu...

Takohen Ministri Kuçi dhe Eurodeputetja Lunacek
 • Takohen Ministri Kuçi dhe Eurodeputetja Lunacek

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Eurodeputeten, Ulrike Lunacek, të cilën e ka fa...

Ministri Kuçi ftohet të marr pjesë në konferencën e përbash...
 • Ministri Kuçi ftohet të marr pjesë në konferencën e përbash...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot do të marr pjesë në konferencën e përbashkët ministrore, të minis...

Konferenca e përbashkët ministrore në Budva kundër terroriz...
 • Konferenca e përbashkët ministrore në Budva kundër terroriz...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot po merr pjesë në konferencën e përbashkët ministrore, të ministrave...

Publikohet raporti i monitorimit të gjykatave, Ministria e ...
 • Publikohet raporti i monitorimit të gjykatave, Ministria e ...

Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka marrë pjesë në tryezën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë...

Telegram urimi i Ministrit Kuçi, me rastin e rizgjedhjes së...
 • Telegram urimi i Ministrit Kuçi, me rastin e rizgjedhjes së...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka uruar znj. Arbena Shehu për rizgjedhjen e saj në krye të Odës së Not...

Fillon punën Komisioni që do ta hartojë Kodin e parë Civil ...
 • Fillon punën Komisioni që do ta hartojë Kodin e parë Civil ...

Ministria e Drejtësisë sot ka organizuar takimin e parë të Komisionit për Hartimin e Kodit Civil të Republikës së Kosov...

Inaugurohet Pallati i Drejtësisë
 • Inaugurohet Pallati i Drejtësisë

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka marrë pjesë në inaugurimin e Pallatit të Drejtësisë. Ky projekt madh...

Greqia e hapur për thellim të bashkëpunimit bilateral me Ko...
 • Greqia e hapur për thellim të bashkëpunimit bilateral me Ko...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Shefen e Zyrës Ndërlidhëse të Greqisë në Prishti...

Fillon punën Zëvendësministri i Ministrisë së Drejtësisë, L...
 • Fillon punën Zëvendësministri i Ministrisë së Drejtësisë, L...

Në një takim të organizuar nga Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, në të cilin kanë marrë pjesë drejtuesit ...

Kuçi: Sistemi noterial në Kosovë, transparent dhe i besuesh...
 • Kuçi: Sistemi noterial në Kosovë, transparent dhe i besuesh...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka zhvilluar një takim Drejtor i Zyrës Zvicerane në Kosovë, Markus...

Diskutohet për punën dhe avancimin e IGJK-së në Akademi të ...
 • Diskutohet për punën dhe avancimin e IGJK-së në Akademi të ...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur në takim z. Ymer Hoxha, të cilit fillimisht i ka uruar zgjedh...

Sqarim: Ministria e Drejtësisë ka proceduar Projektligjin p...
 • Sqarim: Ministria e Drejtësisë ka proceduar Projektligjin p...

Ministria e Drejtësisë ka përcjellë me vëmendje diskutimet në Komisionin për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregull...

Profesionet e Lira, si instrument alternativ i zgjidhjes së...
 • Profesionet e Lira, si instrument alternativ i zgjidhjes së...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka takuar sot Drejtorin e Programit të USAID-it për Përmbarim dhe Legji...

Ministri Kuçi merr mbështetje nga Këshilli Shtetëror i Fran...
 • Ministri Kuçi merr mbështetje nga Këshilli Shtetëror i Fran...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim një delegacion nga Këshilli Shtetëror i Francës...

Telegram urimi nga Ministria e Drejtësisë
 • Telegram urimi nga Ministria e Drejtësisë

Dita Ndërkombëtare e Gruas, kremtohet historikisht si ditë për të shënuar kontributin e grave të zakonshme të cilat kan...

Turqia e gatshme te vazhdoj mbështetjen për sistemin e drej...
 • Turqia e gatshme te vazhdoj mbështetjen për sistemin e drej...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Ambasadoren e Turqisë në Kosovë, znj. Songul Oza...

Ministria e Drejtësisë përkrahet nga GIZ në hartimin e Kodi...
 • Ministria e Drejtësisë përkrahet nga GIZ në hartimin e Kodi...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka zhvilluar një takim me menaxherin e projektit për Reformën Jurid...

E Drejta Pronësore, shtyllë e sundimit të ligjit në një ven...
 • E Drejta Pronësore, shtyllë e sundimit të ligjit në një ven...

Në një tryezë të organizuar nga Ministria e Drejtësisë në bashkëpunim me USAID, në të cilën ka marrë pjesë, Ministri i ...

Ministri Kuçi merr pjesë në pritjen Mbretërore të organizua...
 • Ministri Kuçi merr pjesë në pritjen Mbretërore të organizua...

Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi, gjatë qëndrimit të tij në Londër, u takua me Mbretëreshën e Mbretërisë ...

Ministri Kuçi në Samitin Global për Drejtësi, në mesin e pë...
 • Ministri Kuçi në Samitin Global për Drejtësi, në mesin e pë...

Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi, po merr pjesë në “Samitin Global për Drejtësi”, që po mbahet në Londër n...

Njoftim
 • Njoftim

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka udhëtuar sot për në Londër, ku me ftesën e Ministrit të Drejtësisë ...

Lansohet Strategjia për Asistencë në Sektorin e Sundimit të...
 • Lansohet Strategjia për Asistencë në Sektorin e Sundimit të...

Në një ceremoni të organizuar nga Ministria e Drejtësisë në bashkëpunim me UNDP, Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajre...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur s...
 • Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur s...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Ambasadorin  e Maqedonisë në Kosovë, z. Ilija St...

Intensifikohen përpjekjet për anëtarësim me të drejta të pl...
 • Intensifikohen përpjekjet për anëtarësim me të drejta të pl...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, priti sot në takim kreun e Inciaitivës Rajonale Kundër Korrupsionit, (R...

I dërguari i posaçëm Gjerman për Ballkanin Perëndimor, Amba...
 • I dërguari i posaçëm Gjerman për Ballkanin Perëndimor, Amba...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot të dërguarin e posaçëm gjerman për Ballkanin Perëndimor, ...

Kuçi: Prona dhe e drejta e pronësisë e drejtë esenciale e s...
 • Kuçi: Prona dhe e drejta e pronësisë e drejtë esenciale e s...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në publikimin e raportit të OSBE lidhur me shqyrtimi...

Çekia e gatshme të ndajë përvojën e vet lidhur me trajtimin...
 • Çekia e gatshme të ndajë përvojën e vet lidhur me trajtimin...

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Ambasadorin e Çekisë në Kosovë, z. Ivo Silhavy.

Kuçi ftohet të marrë pjesë në “Samitin Global për Drejtësi”