Shpenzimet e MD-së

Ikona Emertimi Viti
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 29.12.2017 DERI ME 12.01.2018 12/01/2018
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 15.12.2017 DERI ME 29.12.2017 29/12/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 08.12.2017 DERI ME 15.12.2017 15/12/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 01.12.2017 DERI ME 08.12.2017 08/12/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 23.11.2017 DERI ME 01.12.2017 01/12/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 17.11.2017 DERI ME 23.11.2017 23/11/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 10.11.2017 DERI ME 17.11.2017 17/11/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 03.10.2017 DERI ME 10.11.2017 10/11/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 20.10.2017 DERI ME 03.11.2017 03/11/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 13.10.2017 DERI ME 20.10.2017 20/10/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 06.10.2017 DERI ME 13.10.2017 13/10/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 29.09.2017 DERI ME 06.10.2017 06/10/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 22.09.2017 DERI ME 29.09.2017 29/09/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 15.09.2017 DERI ME 22.09.2017 22/09/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 08.09.2017 DERI ME 15.09.2017 15/09/2017
RAPORTI JAVOR I SHPENZIMEVE SIPAS KATEGORIVE EKONOMIKE DHE PROGRAMEVE, PREJ 31.08.2017 DERI ME 08.09.2017 08/09/2017

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next