Zëvendësministri Qelaj mbetet i përkushtuar  në zbatimin e Strategjisë kombëtare Kundër Dhunës në Familje

Zëvendësministri Qelaj mbetet i përkushtuar në zbatimin e Strategjisë kombëtare Kundër Dhunës në Familje

Zëvendësministri i Drejtësisë, njëherit Koordinatori Nacional Kundër Dhunës në Familje, z. Naim Qelaj, ka pritur në takim Kryetaren e Grupit të Grave Deputet të Kuvendit të Kosovës, deputeten Mexhide Mjaku –Topalli, Kryeshefen e Agjencisë për Barazi Gjinore, Edi Gusia, Prokuroren dhe anëtaren e Këshillit Prokurorial të Kosovës, Sevdije Morina.

Në takim u  diskutua  për  punën që institucioneve të Republikës së Kosovës në zbatimin e strategjisë Kombëtare Kundër dhunës në  Familje, me sfidat që po përballën dhe nevojën e koordinimit ndërinstitucional  dhe angazhimit të përgjithshëm  shoqëror&...

Lajmet tjera

Ministria e Drejtësisë dhe Ambasada Amerikane organizuan trajnim për Rishikim F...
Prishtinë 22.06.2018
  • Ministria e Drejtësisë dhe Ambasada Amerikane organizuan trajnim për Rishikim F...
Zëvendësministri Qelaj mbetet i përkushtuar  në zbatimin e Strategjisë kombëtar...
Prishtinë 18.06.2018
  • Zëvendësministri Qelaj mbetet i përkushtuar në zbatimin e Strategjisë kombëtar...
Zëvendësministri Qelaj vizitoi Malin e Zi
Prishtinë 14.06.2018
  • Zëvendësministri Qelaj vizitoi Malin e Zi
Ministri Tahiri: Nuk do të tolerohen zyrtarët publik e politik që abuzuan me pu...
Prishtinë 11.06.2018
  • Ministri Tahiri: Nuk do të tolerohen zyrtarët publik e politik që abuzuan me pu...

Foto Galeria

image

Video Galeria